Sweet Paprika și Bookletta ne aduc primăvara

Primăvara nu facem dor curățenie generală. Primăvara este ocazia perfectă pentru îmbogățirea garderobei. Noroc că Sweet Parpika își prezintă joi, 30 martie noua colecție, accesorizată de gentuțele Bookletta.

Sunteți așteptate joi, începând cu oa 19, pe Strada Ion Oteteleșanu, nr. 3A, etaj 2, interfon 02, pentru a admira nu doar ținutele ci și showroom-ul reinventat. Ca punct de reper aveți Cercul Militar.

În caz că vă întrebați ce e Bookletta, sau sunteți băieți și nu înțelegeți ce căutați aici, vă spun eu. Bookletta etse un concept WOW! Nu am cuvinte să desciru cât mă încântă acest concept. Pe scurt,  s-au unit două iubiri eterne: gențile și cărțile. Astfel, au luat naștere gențile Bookletta. Gențile sunt din piele naturală, dar au o particularitate nemaiîntâlnită la alte genți. Au un buzunar special pentru cărți. Acel buzunar este transparent, astfel încât să poți vedea ce citește o Bookletta Girl. Adică pe lângă faptul că ai o geantă fancy pentru birou, în care îți poți pune cartea la îndemână, nu înghesuită între chei și pachet, mai faci și networking. Nu știi cine zărește cartea din buzunar și începeți conversația.

Uitați și voi ce frumuseți:

booklettaPuteți comanda de aici, ori dacă nu v-ați decis faceți ca mine. Salivați la pozele de pe instagam. Și ca să înțelegeți, m-am adresat și băieților căci dacă nici o geantă ca aceasta nu e caodul perfect pentru mama/sora/iubita, atunci nu știu ce le poate îmbuna.

Notați data de joi, 30 martie, ora 19. Sunteți așteptate cu vin și bomboane. 😀