Death Note în varianta produsă de Netflix

Death Note Netflix

Ce este acest Death Note de la Netflix? Fan anime sau nu, e imposibil să nu fi auzit de Death Note. Da, vorbesc despre acel carnețel negru în care dacă vei scrie numele cuiva, acea persoană va muri.

Povestea originală este manga creată de  Tsugumi Ohba și ilustrată de Takeshi Obata. A fost ulterior adaptată  într-un anime de 2 sezoane, filme (vreo 3 dacă nu mă înșel) și jocuri. De atunci, se tot storc bani pe acest subiect din vânzarea carnețelelor, brelocuri, costume (căci cine nu ar vrea să arate precum o școlăriță care prevestește moartea?) și alte briz-brizuri.

Death Note Netflix

Netflix a investit vreo 50 dă bulioane în adaptarea americană a fenomenului Death Note și astăzi lansară trailer. Din trailer nu îmi pot da seama dacă Light cel american este potrivit. Personajul său trebuie să fie inteligent, cinic și oleacă paranoia. Acesta pare momentan doar un puști rătăcit. Îmi place că l-au păstrat intact pe Ryuk, în sensul că nu pare un om costumat. În urma unui mic search pe IMDb văd că actorul care îl va interpreta pe Ryuk îi va reda doar vocea, ceea ce însemană că Shinigami/Death God va fi creat cu ajutorul tehnologiei.

Premiera va avea loc pe 25 august.