Seriale îndesate printre sarmale

filme de văzut în concediu
filme de văzut în concediu

În perioada sărbătorilor m-am bucurat de cel mai lung concediu al meu din ultimii ani. Am avut parte de 2 săptămâni în care am depășit în fiecare zi necesarul de 8 ore de somn, am mâncat sarmale și multă brânză. Cumva am reușit să și slăbesc în această perioadă. Mă gândesc serios să încep să fac bani din chestia asta. Cine nu ar vrea să treacă de sărbători cu mai puține kilograme? Sărind peste acest moment de laudă inutil, am lenevit și m-am bucurat de câteva seriale pe care doream de mult să le devorez.

Serialele cărora le-am făcut loc printre sarmale:

Stranger Things

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi-a fost foarte recomandat acest serial, dar l-am tot evitat fiindcă este cu copii. Mie personal nu îmi plac copiii și nu concepeam cum m-aș putea uita la un serial în care ei să fie protagoniști. Eu sunt foarte fricoasă și m-am gândit că poate dacă încep cu un serial horror în care sunt copii e ceva mai smooth și oi rezista. Am zis că mor de spaimă la câteva scene, iar pe la episodul 7 am adormit căci eu stăteam înfofolită și cu plapuma pe mine. A doua zi am terminat serialul și mi-a plăcut atât de mult încât îi voi dedica un articol separat.

Riverdale (sezonul 2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi-am spus părerea despre acest serial aici și aici, nu cred că este nevoie să mă repet. Sezonul 3 mi-a plăcut foarte mult, momentan sunt și ei în vacanța de Crăciun, dar abia aștept continuarea. Am aflat destul de multe lucruri noi și îmi place cum evoluează personajele. Jughead este în continuare personajul meu favorit și ador secvențele în care el este povestitorul. Sunt sigură că nici de data asta nu l-au prins pe băiatul rău și îmi place cum s-au schimbat lucrurile, ori ar trebui să spun cuplurile? #spoileralert

Black Mirror

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitasem că deja văzusem sezonul 2, așa că după multe minute de skip, m-am apucat de sezonul 3. Poate vă amintiți cumva știrea conform căreia în China cetățenii vor primi rating, iar cei cu rating mic vor fi privați de diferite activități…well, that is an episode from Black Mirror și recunosc că mi-a dat ceva damage. Episoadele acestui serial nu au legătură între ele și recunosc că nu am reușit să termin serialul momentan. La episodul 5 nu am înțeles nimic, iar 6le am înțeles că e scary. No thanks. Am mai recomandat serialul aici.

Victoria (Christmas special)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În sfârșit a apărut mult așteptatul episod de Crăciun al serialului istoric Victoria despre care v-am povestit aici. Îmi era foarte dor de cuplul regal, iar episodul de crăciun a fost atâââât de dulce! Am înțeles că serialul nu se compară cu celelalte seriale istorice ,,de pe piață” așa că am adus vorba de el doar ca să vă cer ajutorul. Să mă apuc de The Crown, Reign, Medici sau The Tudors?

Game of Thrones (sezonul 7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Crăciun HBO a difuzat tot sezonul 7 din GOT așa că l-am revăzut, why the hell not? Surprinzător, văzându-l acum cap-coadă nu mi s-a mai părut atât de impresionant. În continuare mă deranjează cuplul Jon-Deny. Consider că Urzeala Tronurilor ar trebui să fie despre lupta pentru putere, dragoni, sex și poate chiar situația tristă dar logică în care răul învinge binele. Sezonul 7 mă face să cred că serialul meu favorit devine o poveste de dragoste care nu va avea neapărat un happy end, dar cei buni vor învinge. Eu una nu vreau asta. O să plâng în hohote dacă vor muri toți, dar aș accepta mai ușor un final trist, dar cât se poate de realist pentru un serial cu dragoni.

Pssst, Marius are câteva recomandări de seriale mișto total diferite față de ce vă prezint eu. Aruncă o geană 😀