Serial: You (Disponibil pe Netflix)

you serial netflix
source: IMDb

You este noul serial Netflix de care ai nevoie în viața ta. Știu, știu, PROTV a anunțat pentru al 14-lea an consecutiv difuzarea filmului Singur acasă. Nu sunt fană, prefer pe așa  o vreme să mă uit la un thriller. Motiv pentru care a venit la țanc serialul You, producție descoperită cu ajutorul aplicației TV Time.

Am văzut că este un thriller ongoing, cu un tip care are o librărire căruia i se aprind căclâiele după o clientă. Hopa, devine interesant. Se îndrăgostesc, împărtășesc aceleași pasiuni, doar că tipul este un stalker (cine nu e în zilele noastre) un psihopat și un dubios și jumătate.

You serial Netflix

Guinevere Beck este o tânără aspirantă la o carieră de scriitoare. Este genul acela de tipă frumoasă, inteligentă, dar care ia decizii proaste, mai ales când vine vorba de persoanele cu care se înconjoară. Pe lângă prietenele fițoase și false cu care se afișează doar pentru a umple golul de aparetenență, are un iubit care nu o merită, un profesor/îndrumător/tutore care o vrea în patul lui și evident că și familia din care provine e presărată cu drame.

Joe Goldberg apare în viața ei precum un prinț care în loc de cal alb are o bibliotecă impresionantă. Acesta o încurajează și reușește să îi arate că nu are oamenii potriviți alături de ea. Asta nu înseamnă că Joe este iubitul perfect. Este calculat, cinic, ușor de iritat și misterios. Acesta dezvoltă o obsesie pentru Beck și ar face orice pentru ea. Când spun orice, credeți-mă, chiar orice. Joe este personajul principal negativ, un fel de Francis Underwood tânăr, fiindcă și el are un monolog în proporție de 50% din durata episodului.

Serialul este foarte bun. Este încâlcit, dark, protagoniștii au o chimie extraordinară, dar nu o să reușești să îndrăgești vreunul dintre ei. De fapt, toate personajele au ceva care te va face să îi disprețuiești. Mie mi-a plăcut foarte mult primul sezon și a fost confirmat și al doilea. Are doar 10 episoade a câte o oră, așa că vi-l recomand cu drag dacă sunteți în căutarea unui thriller incitant.

P.S. Ultimul episod se încheie cu un major cliffhanger, așa că sunt foarte nerăbdătoare ce se va întâmpla în următorul sezon.