Am scormonit la Kilipirim + o carte pe lună

Am fost vineri la târgul de vechituro-zen-masaj-cărți-chackra :))

Serios că nu știu cum să vă desciru acest târg. Se ține cred o dată sau de două ori pe an la etajul al doilea din Unirea Shopping Center.

După ce treceți de veselă, mirosul de naftlaină, lumânările parfumate și cărțile despre spiritualitate, dați de rai. Standurile editurilor Polirom, Humanitas, Nemira și Trei vă așteaptă cu oferte și coșuri cu bunătăți.

În acele coșuri găsiți cărți la 3, 5 și 10 lei. Anul trecut mi-am luat trilogia Hunger Games (second hand) cu 30 de lei și anul acesta m-am rezumat la o singură carte. Atenție! Nu mă rezum la citirea unei singure cărți pe lună lel. Mă refer că vreau să cumpăr doar  o carte pe lună. Încerc chestia asta de abia 2 luni, căci biblioteca mea devine tot mai aglomerată și deși sunt multe cărți pe wishlist, vreau să citesc ce am deja. E vorba aici de economisire, de mulțumirea cu ce am deja și chiar și de estetică. Oricât m-aș chinui, nu pot pune cărțile pe un singur rând și chestia asta mă enervează la culme. Vreau să se vadă TOATE.

Am plecat de la târg cu o singură carte și anume Jocul lui Gerald, dă la domnul Stephen King. Am mai citit de la dânsul prin primul an de facultate, pe vremea când am fost într-un mic club de carte. Cartea aleasă pentru prima întrevedere a fost Carrie, pe care am urât-o din tot sufletul. Cred că de aia clubul de carte a și murit după.

Ce vreau de fapt să vă spun? Când aflați de târguri and stuff, mergeți din timp. Ca să mai prindeți ceva nu de alta.

Seară faină!