Săptămâna aceasta nu ai voie să stai în casă

Nu sunt în măsură să îți fac programul, dar sunt evenimente faine săptămâna aceasta și ar fi păcat să le ratezi.

Influencer marketing, the new superpower orgazinat de IQool

Mâine la ora 18.00 ne dăm întâlnire la Teatrul Arte dell’Anima pentru o sesiune de tip talk-show cu Marian IonescuSabina CornovacOvidiu NicaDeni’s World și Stefana Olaru. Aștept cu nerăbdare acest eveniment fiindcă mă consider un membru fin al #ionesquad-ului. Also, o să le aud pentru prima oara pe Ștefana și Deni live. Le admir pe amândouă, chit că vin din domenii diferite.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Meet & Greet Special Koko @ Sephora Mega Mall

Joi, pe 17 mai, la ora 19.30 Maria Dragason va fi în magazinul Sephora din Mega Mall cu muzică bună, prăjituri și rujuri Urban Decay VICE. De fapt voiam doar să mă laud că mă număr printre cei 30 de participanți și vă încurajez să vă înscrieți în concursuri pe instagram, mai ales pe partea asta de make-up și beauty. Fetele fac des concursuri și sunt serioase.

Btw, sunt curioasă dacă v-ar deranja să abordez pe blog teme legate de machiaj și cremuri. Nu despre cum să vă machiați, căci aveți doamne ajută destule tutoriale pe Youtube. Mai degrabă despre produse accesibile, cum am reușit să îmi micșorez colecția și despre încrederea de sine fără machiaj.

Art Safari @ Piața George Enescu 

În caz că nu ați aflat deja, în perioada 11-20 mai sunt organizate expoziții de artă în Piața George Enescu. Dacă vreți să admirați picturi de la Nicolae Tonitza la Ion Țuculescu, ori să aflați ce colecționa Ceaușescu în epoca de aur, dați o fugă la Ateneu.

Pavilionul de Artă București – Art Safari se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului București și este un eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România. Pavilionul Muzeal, cu lucrările de Tezaur ale maeștrilor artei românești, Pavilionul Central curatoriat de un expert internațional, programul educațional – Art Safari Kids & Art Talks și Programul Internațional formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București. Art Safari așează Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale.

Psst, dacă vreți invitații am două de dat 😀

East European Comic Con @ Romexpo

În perioada 18-20 mai, la Romexpo, va avea loc EECC. Mai are rost să vă spun despre dânsul? Vă spun doar că încă puteți achiziționa bilete de aici, cu mențiunea că abonamentele pentru toate cele 3 zile sunt pe ducă. Pot în schimb să vă spun că v-am mai povestit de edițiile din 2016 și 2017, tehee!

Vizită #pebune în bucătăriile KFC

KFC este locul în care mă duc cel mai des când îmi este foame și nu sunt un om care să se gândească prea mult la calorii, grăsimi, etc. Dacă îmi place, mănânc și punt. Tocmai de aceea m-am înscris să vizitez gratuit o bucătărie KFC. Sâmbăta aceasta voi vedea cu ochii mei dacă ce se petrece în spatele tejghelei este #pebune.

Dacă vreți și voi să vă programați o vizită o puteți face aici. Mai sunt disponibile zilele de 19 și 26 mai.

Bucharest Tech Week @ Piața Universității

În perioada 15-20 mai, zona Universității va fi acaparată de gadget-uri. Evenimentul este un fel de sărbătoare care aduce la un loc lideri si pasionați de tehnologie din România și nu numai.

Încă vă puteți înscrie gratuit la Tech Expo (18-20 mai) și tot ce trebuie să faceți este să completați cu datele voastre și să specificați ce ați dori să testați (VR, roboței, drone, etc). După ce ați primit mailul de confirmare, să aveți la îndemâna codul primit căci o să vi-l ceară la intrare.

Noaptea Muzeelor

Sâmbătă, 19 mai, are loc cea de-a 14-a evenimentului cultural, Noaptea Muzeelor. Noaptea albă în care te bucuri de acces gratuit în majoritatea muzeelor din țară. Fiindcă ne-a plăcut să explorăm Brașovul cu aplicația Questo, sâmbătă vom testa noi quest-uri. Peste 30 de muzee din țară vor putea fi explorate prin tururi interactive, disponibile gratuit prin aplicația Questo.

Mai multe detalii găsiți pe pagina Noaptea Muzeelor.

 

Tu unde mergi zilele acestea? 😀