Cum fu’ la Comic Con 2017?

V-am speriat cu poza asta, așa-i? :))

BLP paișpe a fost în cadrul Comic Con, iar eu una, chit că era BLP sau nu, la Comic Con tot ajungeam. Nu mă credeți? Jeez, știam eu că nu îmi citiți articolele 🙁

Nu am făcut eu poză cu tipul din The Vampire Diaries și nici cu Valar Morghulis, dar i-am văzut de la depărtare și vai ce am mai băloșit. A fost haos. Cel puțin sâmbătă nu era loc să arunci un ac, iar eu am 1.54 și 52 de kile, dacă mă chinui nițel trec neobservată. Just kidding, mă dă de gol nasul HAAHAHAHAHA!

Băi dar mă bucur să văd atâția oameni interesați de Comic Con. Când merg la Nijikon/Otaku e ceva mai puțină lume și suntem priviți ciudat. La Comic Con e deja altă treabă, plus că de data aceasta au acordat foarte multă atenție zonei de gaming, ceea ce cred eu a atras mult mai mulți copii. Zona League of Legends a fost plină și tinerii adorau ideea de a juca în altă parte, nu doar la ei acasă și cu echipament corespunzător.

Eu m-am încumetat doar la Board Games. Nu am reținut numele jocului, dar vă spun că sunteți pinguini, pe rând profesor/elev și adunați pești colorați, legimitații de student și puncte. Dacă știe cineva numele jocului pls tell me. Also, am văzut o nouă versiune de board game pentru Game of Thrones și abia aștept să îl joc.

Ca în fiecare an, standul HBO a fost foarte aglomerat. Toată lumea voia poze pe tron. Spun poze fiindcă anul acesta au fost toți drăguți și erai liber să faci mai multe poze, fiindcă se lăsa destul timp între ele. Bine, asta se întâmpla de fapt fiindcă le trimiteau imediat prin wireless ca să te poți vedea pe ecran. Pe lângă faimosul tron din Urzeala Tronurilor, a fost și Taxi-ul din Umbre, unde puteai face poză/gif și tatuaje temporare cu Westworld. Jur că maze-ul din Westwolrd este tatuajul perfect!

A fost full. S-a stat la cozi și probabil au fost multe nemulțuri. Însă eu nu prea le-am observat căci am avut timp să explorez doar dimineața și după ora 6. Duminică au fost mai puțini oameni și am profitat de acest lucru ca să mă holbez la fiecare stand.

Mi-am cumpărat o rainbow llama, pe care am botezat-o Amber și am de gând să o mai iau cu mine la evenimente. Comic books! Am găsit un comic book cu x-men de vârstă cu mine și conține oleacă din povestea cu Phoenix, așa că nu m-am putut abține să nu o cumpăr. Eram super close să cumpăr o figurină Funky Pop cu The Imp. La sandul Kryptonited Z.inc costau 65 de lei, ceea ce e chilipir. Dar m-am abținut. Vă rog spuneți-mi că nu sunt singura care se abține de la o groază de chestii ca să nu mai cheltuie aiurea bani,

Mult cosplay, costume minunate, oameni faini. Cam așa e la Comic Con. Singurul downside este …mâncarea. Deși anul acesta a fost Food Court, tot au fost depășiți de situație. Românului îi trebuie mâncare, multă mâncare, ok?

Vă invit și pe instagram să vedeți alte poze tembele.

Capture