Robbie Williams la UNTOLD 2019

Robbie Williams Untold 2019

Vestea cea mare a sosit! Robbie Williams este noul main act anunțat pentru ediția de anul acesta a festivalului UNTOLD. Anul 2019 marchează cel de-al cincelea an consecutiv al celui mai mare festival din țara noastră și organizatorii ne livrează surprize pe bandă rulantă.

Robbie Williams Untold 2019

Robbie Williams în România

Legendarul artist concerta în urmă cu 4 ani în Piața Constituției, dar de data aceasta ne va bucura cu hiturile sale de pe scena Untold Festival, alături de alte nume sonore ale muzicii internaționale precum  Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo și Tujamo. Line-up-ul va fi completat de Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, James Arthur și Armin Van Buuren. Însă marea surpriză a acestui an este reprezentată de poriectul 3 are Legend compus din Dimitri Vegas & Like Mike și Steve Aoki, care vor concerta pentru prim oară în țara noastră.

Pe Robbie Williams cu siguranță îl știți datorită pieselor deja consacrate precum Feel, Angels, She’s The One, Supreme, Eternity, Let Me Entertain You și multe altele, iar nostalgicii și-l amintesc de când făcea parte din componența trupei Take That în perioada dintre anii 1989 și 1995. Prezența sa la Untold cu siguranță va juca un rol important în vânzarea biletelor, următoarea tură de abonamente fiind disponibilă pe 5 iunie.  Organizatorii promit un spectacol de-a dreptul suprem pentru cei care aleg să îl vadă pe cântărețul britanic pe scena din Cluj-Napoca, însă eu una abia aștept să o aud live pe Tove Lo și sunt foarte curioasă de reprezentația celor de la 3 are Legend. Mă aștept ca Armin să mixeze până pe 6 august și cu siguranță ediția aceasta fiind una aniversară va fi plină de surprize.

Untold este festivalul acela care nu încetează să mă surprindă și dacă ar fi să aleg să particip la unul singur anual, aș alege de fiecare dată Untold. See ya there!