Am testat produse din gama Gerovital Beauty

produse Gerovital Beauty

Gerovital BeautyLa începutul lunii mi-am ridicat kit-ul cu produse din gama Gerovital Beauty, grație campaniei celor de la Buzzstore. Dacă nu știți ce este Buzzstore, aflați că este o platformă în care persoanele care doresc să testeze produse se pot înscrie pentru a primi acele produse acasă și pentru a-și împărtăși impresiile. Așadar, nu este vorba de campanii plătite, ci pur și simplu despre oameni din diferite colțuri ale țării care testează aceleași produse și își povestesc experiența cu acestea. Acum ați aflat și care-i treaba cu acest articol vă puteți calma, nu mă fac blogger de beauty (căci nu-i de mine).

În continuare voi prezenta ce promite fiecare produs alături de opinia mea, dacă mi s-au potrivit sau nu și fiecare va fi însoțit de un link în cazul în care doriți să aflați mai multe detalii, ori poate vreți chiar să le comandați. Țin să mai precizez că am un ten cu semne rămase de la tratarea unei acnee juvenile și zone cu roșeață, așa că pentru mine, folosirea unui corector verde este esențială, fondul de ten nefiind desutl pentru a uniformiza tenul. 

Ce produse din gama Gerovital Beauty am testat

Anticearcăn Soft Focus

Conform descrierii de pe site, este un anticearcăn care ar trebui să ofere un aspect natural, să nu încarce tenul și să reziste timp îndelungat. Într-adevăr, nu îmi simt tenul deloc încărcat când îl aplic și cel mai mult îmi place faptul că are un finish pudrat. Deși eu aplic pudră pentru a fixa zona de sub ochi, rezistă destul de bine pe ten. Puterea de acoperire este medie, iar eu l-am folosit și pe post de fond de ten în zilele în care știam că nu îmi doream un machiaj încărcat. Tind să cred că este un produs care se poate adapta tenului deoarece nu este specificată vreo nuanță, dar cu toate acestea mi se potrivește mânușă.

Gerovital Beauty

Pudră Luminozitate

Acest produs promite un aspect delicat și natural datorită conținutul de pudră de diamant. Nu știu ce diamante s-au folosit în compoziție, dar este perfectă pentru portfard. Folosesc pensula pufoasă pentru a lua produs pe care să îl aplic apoi pe pomeți, iar cu o pensulă mică revin doar pe nuanța deschisă pentru a ilumina. Culoarea obținută este un rozaliu subtil, cu oleacă de iluminator, dar care să nu se simtă in your face precum alte produse. Chiar îmi place că un singur produs acoperă mai multe nevoi și are un miros plăcut.

Fond de Ten cu Acid Hialuronic și Vitamina E, SPF10, nuanțele Ivory, Nude și Natural Beige

Dintre cele trei nuanțe mie mi se potrivește Ivory și acum o să dau din casă: doar fiindcă scrie Nude și pe poză pare albicios, nu înseamnă că produsul este asemenea. Am pățit să aleg nuanța greșită și nu știam cum să o mai scot la capăt. Conform descrierii disponibile pe site este un fond de ten bogat în vitamina E, SPF 10 și rezistență îndelungată. L-am folosit de câteva ori și are acoperire medie. Tot am nevoie de corector și pudră, însă îmi place aspectul pe care îl oferă. Are o textură cremoasă, însă nu genul acela de fond de ten care se scurge când îl pui pe mână pentru a încălzi produsul. În lista de ingrediente pentru fondul de ten observ pudră de silicon elastomeric și într-adevăr, se simte siliconat pe piele, senzație asemănătoare cu care pe care o oferă un primer.

Ruj Mat cu Acid Hialuronic, nuanța 22 Roșu Mac

Din păcate, aceta este produsul care mi se potrivește cel mai puțin. Dacă un fond de ten îl mai deschizi, mai pudrezi nasul, cu un ruj roșu și buze subțiri nu prea o scoți la capăt. Rujul este superb, are o formă perfectă pentru aplicare mai ales pentru cupid’s bow, dar nu este pentru mine. L-am aplicat o singură dată și este cremos. Are un finish mat, iar nuanța pe care am primit-o este absolut superbă. Din pricina faptului că este foarte pigmentat, pentur o aplicare perfectă recomand pensula. Însă piesa de rezistență este sistmeul de închidere cu magnet. Întreaga gamă are veșminte de culoare neagră, complet mată, însă rujul are un aspect luxuriant.

Side note: Cred că mai degrabă 19 roz ciclam mi s-ar potrivi.

Toate aceste produse pot fi achiziționate online de pe farmec.ro,  unde beneficiați de livrare gratuită dacă valoarea comenzii este de 59 de lei. Aveți și varianta magazinelor fizice, unde puteți vedea și testa cu ochii voștri produsele. Eu am fost la cel din Afi și fetele de acolo sunt extrem de drăguțe și amabile.

Gerovital Beauty

Ce produs mi-a plăcut cel mai mult?

*drum roll* Dintre toate aceste produse pe care le-am primit spre testare din gama Gerovital Beauty, favoritul meu este Anticearcănul Soft Focus. L-am luat cu mine în teambuilding, îl țin mereu în portfard și îmi place la nebunie faptul că îl pot aplica liniștită pe post de fond de ten. Deja a venit căldura și oricât de mult aș adora să port machiaj, nu mă simt bine machiată pentru multe ore. Pentru a scăpa de disconfort, când se ivește ocazia să sim nevoia d emachiaj folosesc anticearcănul ori un BB Cream, un balsam de buze, o pudră și un rimel and I am good to go!

Dacă ar fi să cumpăr aceste produse, știind acum de ce sunt în stare, cu siguranță aș cumpăra anticearcănul și pudra de luminozitate fiindcă mi se potrivesc și încap lejer în portfard.

Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare

Gerovital Beauty