Povestea Alpacăi

alpacaamber
Foto: mariuscalin.ro

În cazul în care mă urmăriți pe Instagram știți că am o alpaca/ lamă curcubeu. Jur că abia astăzi am aflat că aparent este o diferență între lamă și alpaca. Am găsit acest articol care explică diferențele concret. Tind să cred că a noastră este o alpacă pentru simplul fapt că îmi apare fățuca ei dacă dau search alpaca toy pe google.

V-am întrebat pe insta stories dacă să îi facem un cont iar răspunsurile au fost pozitive. Tocmai de aceea m-am gândit să vă împărtășesc scurta ei poveste.

Pe Amber am cumpărat-o anul trecut la EECC. Nu mai știu cât am dat pe ea, dar țin minte că ne-am îndrăgit din prima. Este micuță, drăgălașă și are judgy eyes. Aici o puteți admira în toată splendoarea drept Rambo Llama.

https://www.instagram.com/p/BTv1dJUFPrn/

O să vină cu noi la toate festivalurile la care participăm. S-a noroit la NOISE, a dat din cap la Dub Fx la Neversea și urmează să bea cu o cuba libre cinstită la Electric Castle. Urmează apoi Creative Fest, Untold și Summerwell.

Este cuminte, nu face gălăgie, își pune centura de siguranță și dă sfaturi bune. Știe că nu e frumos să îți faci nevoile la gard în cadrul unui festival și nu cere să i se acorde prioritate la cozi.

Profilul ei va conține poze din cadrul festivalurilor dar și moacele noastre ca să nu credeți că o lăsăm să își facă de cap pe interneț deja. Nu vrem să ajungă să scoată disstrack-uri sau alte minunății.

Ideea ne-a venit fiindcă deja îmi acapara secțiunea de insta stories și mai toată lumea face poze copilului/ cățelului/ jucăriei de pluș. Doar că o alpaca rainbow chiar nu am văzut! Vineri am participat la prima ediție Instacamp și am prins doar ultima sesiune, cea despre autenticitate. Ana Morodan susținea că autenticitatea nu prea există în social media. Eh dacă nici o alpaca virgulă curcubeu nu este ceva autentic, atunci ce?

Amber vă așteaptă cu un follow, inimioare, știți voi. Follow alpacaamber.