Film: The Perfect Date – Netflix

Film The Perfect Date

Filmul The Perfect Date este încă un film la care să te uiți doar pentru Noah Centineo. După succesul Tuturor băieților pe care i-am pierdut și  Sierra Burgess e o fraieră, Netflix pare să fi găsit rețeta pentru filme comedy-romance pentru adolescenți. Ce rețetă? Foarte simplu, îl pun pe Noah în rolul principal.

De data aceasta nu prea a mai funcționat schema deoarece filmul The Perfect Date are un scor de 5.9 pe IMDb, cele mai mic dintre cele trei. Poate este o dovadă că oamenii s-au săturat deja de acest nou idol al adolescentelor de pretutindeni?

The Perfect Date – un tip strânge bani jucând rolul de iubit de închiriat

Credeam că astfel de servicii sunt posibile doar în Japonia, dar se pare că Netflix încearcă să ne facă să credem că în America anului 2019, o familie întreagă la cap chiar ar plăti un băiat care să o ducă pe fiica lor la balul liceului. Personajele principale sunt Brooks și Celia, interpretată de Laura Marano al cărei nume îl știți deja din austin & Ally.

Celia este o fată destul de normală, dacă nu chiar banală. Îi place muzica, se încalță cu bocanci și nu pare să aibă absolut nicio problemă pentru care părinții ei să se îngrijoreze. Poate tocmai fiindcă provine dintr-o familie înstărită o face să fie mereu atentă la cei din jur și să nu se deschidă prea ușor. Cu toate acestea, ca orice altă adolescentă încearcă să impresioneze și apelează în continuare la serviciile lui Brooks pentru a-l face gelos pe un tip.

Brooks pe de altă parte visează să studieze la Yale. Vrea să scape de viața banală pe care o duce și realizează că joaca de-a iubitul poate fi profitabilă. Împreună cu cel mai bun prieten dezvoltă o palicație, un fel de Tinder soft, și merge la o serie de întâlniri tematice pentru a strânge banii necesari.

Filmul este drăgălaș și amuzant. Acțiunea este banală, iar personajele respectă tipologiile filmelor pentru adolescenți. Un el și o ea se întâlnesc, nu se suportă și apoi aleg să se îndrăgostească. La final toată lumea realizează că mai bine ești sincer în loc să te prefaci că ești altcineva și binili învinge.