Film: Avengers – Endgame

Film Avengers Endgame

Filmul Avengers: Endgame continuă acțiunea la 5 ani de când Thanos a pocnit din degete și a nimicit jumătate dintre ființele vii. Dacă Avengers: Infinity War ne-a lăsat cu un gust amar după ce i-am văzut pe Doctor Strange,  Black Panther, Spidey, Quill și mulți alții transformându-se în praf, filmul de anul acesta are rolul de a ne reda speranța.

Film Avengers Endgame

Avengers: Endgame este genul de film care te face să aplauzi

După cum ați văzut probabil și în trailer, celor rămași li se alătură de data aceasta și Captain Marvel. Ceea ce te face să întrebi unde a fost până acum, căci clar nu a fost blocată precum Ant-Man. Captain America, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Nebula, Rocket, War Machine, Iron Man, Ant-Man și Thor aleg să mai poarte o ultimă bătălie în speranța că vor putea întoarce răul creat de Thanos. Interesant este că vedem toate personajele puternic afectate de cele întâmplate. Este o reacție normală, dar Iron Man și Thor par să se fi schimbat cel mai mult, însă spre final veți realiza că de fapt pe toți i-au afectat cele întâmplate într-o mare măsură, chit că au ales sau nu să o arate. O să vă amuzați teribil la scenele cu Thor.

Cât despre întrebarea este sau nu bun filmul, Avengers Endgame este genul acela de film la care aplauzi. Că tot vine paștele, nu lipsesc Easter Eggs și prin acest film nu doar că sunt închise anumite fire narative, dar ni se și confirmă teorii care circulau de ani de zile pe internet. Deciziile personajelor nu vă vor lua prin surpindere, dar este un film bun care vă va ține lipiți de scaune timp de 3 ore pe care le veți simți precum în universul quantic.

Cadrele cu marea bătălie sunt impresionante și nici nu vreau să mă gândesc la bugetul necesar pentru un astfel de film. Tocmai de aceea vă recomand să vedeți filmul la IMAX pentru o experiență completă. Nu este cel mai bun film pe care îl veți vedea vreodată, dar încheie frumos povestea cu care mulți dintre noi am crescut, făcând loc noilor eroi.

Filmul este disponibil în cinematografe din 25 aprilie și nu trebuie să stați după credits. Love u 3000!