Cum fu’ la Webstock

Sunt obosită, sunt fericită, sunt entuziasmată, sunt bine mmâncată (hîhî), cam astea sunt stările after #webstockro.

Anul acesta am participat pentru prima oară şi doamnie cum am ţopăit când am primit mail-ul de confirmare al acreditării de la Evensys. M-am lăudat cât am putut de mult cu faptul că merg la Webstock, m-am agitat cu ce să mă îmbrac, mi-am luat până şi  concediu fraţilor!

Miercuri seara mi-am dat seama că sunt o blogeriţă mititică şi că numele blogului meu e destul de lungan. Aşa că mi-am pictat un tricou, cu numele blogului meu! Joi seara, treaba s-a îmbulinat, căci am realizat că nu am carte de vizită. Îmi făcusem eu schiţe, dar nu alesesem culori, font, nu mă interesasem nici cât costă ce vreau eu să fac. Aşa că am luat acelaşi tricou şi de data aceasta am pictat pe spate, datele de contact. Cum mă găsiţi pe mine şi pe blog pe facebook, pe instagram, pe good reads şi adresa de mail. Dacă asta nu e ingeniozitate atunci nu ştiu ce e!
14528460_1106018409447579_1501605838_nAm ajuns pe la 8 şi ceva, mi-am luat o apă şi un croissant şi mi-am luat badge-ul. Am descoperit cu stupoare că aveam adresa cu wordpress.com căci atunci când am completat formularul încă nu apucasem să cumpăr domeniu. It’s sad, so sad, it’s a sad, sad situation.

Am stat cuminţică în sală şi am ascultat cu emoţie discursurile invitaţiilor. La Marian Godină cred că toată sala a murit de râs, la Paula Herlo jur că mă apucase plânsul, iar la Howard Dell, Doamne nu am cuvinte! Ne-a impresionat cu povestea sa de viaţă şi energia sa. Tipul o jucat în The Young and the Restless, eu zic că suntem predestinaţi, clar!

Cred că la fiecare event de care vă povestesc, dau de cineva din liceu. Andreea evident că nu a lipsit, dar am dat şi de Cătălina şi m-am super bucurat. (să mai zică cineva că nu e Madgearu cel mai tare)

În pauza de prânz, m-a abordat Bianca, o super tipă, blogăriţă de fashion, absolventă de jurna, care m-a răpit la propriu  şi îi sunt tare recunoscătoare pentru asta. A venit din Cluj, special pentru webstock! Atâta dăruire, atâta pasiune pentru ceea ce face şi atâtea idei, e musai să o urmărţi pe facebook, iar blog-ul ei este aici.

14528217_1106018469447573_1050157410_n

Cu ocazia acestui event, Vodafone a anunţat lansarea 4GTV+ şi parteneriatul cu Netflix, iar participanţii au primit un card cu două luni gratuite. Welp, guess who will start watching Narcos?

După pauza de prâns (în care chiar am mâncat pe săturate) au urmat workshop-urile, sesiunile de tips&tricks, spuneţi-le cum vreţi, sau mai exact, what we came for!

Eu m-am dus la sesiunea de blogging of course. Pe Zoso îl mai văzusem şi a fost la fel de cinic şi amuzant, fraţilor a fost sala plină la how to blog! Luiza Daneliuc ne-a purtat prin încâlcitele căi ale contbailităţii cu coduri CAEN, S.R.L, PFA, declaraţii, ce să mai, ne-o dat damage la toţi.

14555868_1106018446114242_2118127061_n

*Asta e un slide din prezentarea lui Radu Dumitru care m-a făcut să râd maxim.

14527407_1106018332780920_978431007_n

A doua sesiune la care am participat, a fost how to vlog. Nu am vlog, nu intenţionez să merg pe această cale (cel puţin nu în viitorul apropiat lol) dar îmi place la nebunie cum a evoluat vloggingul în România. Poate sună ciudat, dar îmi place că acum, copilaşii preferă să se uite la Selly în loc de ştirile de la ora 5, Iubire interzisă sau Kanal D. Nu toţi au citate inspiraţionale precum Levi, dar consider majoritatea vloggărilor drept modele pentru tinerele generaţii. Modelul în sensul de hey, uite, şi eu am defecte şi le acept, şi eu fac greşeli şi eu am zile naşpa şi eu urăsc şcoala. Sunt aici pentru tine, nu eşti singur, nu e şor, dar vei reuşi cumva!

Sesiunea a fost moderată de Florin Grozea şi pentru că nu am reuşit să ajung la workshop-ul #secretele industriei de marţi, mi-am  cumpărat cartea. Am pus-o în rucsac şi vineri m-am dus cu ea glonţ să îmi dea autograf. M-am lăudat pe instagram, mi-a dat regram, m-am topit toată, ce să mai, copil fericit!

Mi-a plăcut la nebunie o fază, era un nene de la nu ştiu ce asociaţie din Craiova şi o întreabă el moţ pe Bie: ,,Te-ai asocia unei campanii care luptă împotriva abuzul de alcool la minori?Că şi tu eşti din Craiova şi bla bla… ” Răspunsul ei, cu ochii bulbucaţi: ,,Mă întrebi dacă vreau să mă asociez unei campanii anti alcool când pe mine mă cheamă Tequila?”Nu ştiu cât v-a amuzat pe voi, dar nu replica ei e sublimă, ci faptul că tipul ăla chiar spera :)) Ca să înţelegeţi, e ca şi când l-ai întreba pe Zmenta: ,,Vrei să faci o campanie care nu are legătură cu politica şi să nu te plătim pentru asta?” (ce rea sunt)

După 18 am plecat căci eram ruptă de somn. Am ţopăit prin bucătărie când am citit că Jamila este personalitatea online a anului. La anul e clar, mă odihnesc bine şi rămân şi la after party.

14527502_1106017939447626_729907556_n

P.S. De la atâta fericire, mi-am cumpărat skateboard. Habar nu am să merg cu el, dar învăţ io.