Mi-am luat concediu ca să merg la Webstock

Peste fix două săptămani va avea loc cea de-a noua ediţie Webstock la hotelul JW Marriott din capitală. Este al doilea eveniment la care particip în calitate de blogger cu acte în regulă, însă primul de mare amploare.

Ce este Webstock de fapt? Căci mă tot întrebau prietenii după  ce îmi ziceau bravo şi mă opream din ţopăitul provocat de bucuria mailului de acreditare. Webstock e ăl mai tare event de social media de pe la noi. Cea mai importantă conferinţă dedicată acestui domeniu din Românica! O să fie crème de la crème, locul unde orice blogăraş vrea să ajungă să se tragă într-un selfie, să asculte sfaturile maeştrilor şi să infulece o măslină.
Normal că m-am înscris şi eu, poate-poate obţin un full day pass în calitate de blogger, vorba aia, acum am şi domeniu. Când am citit mailul că da duduiţă, te aşteptăm! Mai să crăp de bucurie. Pică într-o vineri, începe  la 9.30 şi tine până târziu. Imediat mi-am redectat cererea de concediu 😀

Adică uitaţi-vă şi voi ce speakeri vin (so hyped):
12

De asemenea, s-o dat startul votului la Online Personality of the Year.  Câştigătorii  vor fi anunţaţi în cadrul Galei, pe 30 septembrie.
Dacă vrei şi tu la Webstock, poţi solicita gratuit o invitaţie.

Dacă nu apuci, sau nu primeşti răspuns, stai chill, căci evenimentul va fi transmis live pe site.

Aşadar, ne vedem acolo? Eu una abia aştept!

Webstock este un eveniment organizat de:
Evensys  şi Vodafone
În colaborare cu:
Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’sRaiffeisen Bank , LG , Staropramen  şi Siviero Maria .