Conferința Mastering The Music Business 17-19 martie 2020

Conferința Mastering the music business

Am primit un mail cu informații despre Conferința Mastering The Music Business din 17-19 martie, iar veștile sunt foarte bune! Ținând cont de faptul că anul acesta festivalurile românești ne oferă line-up-uri din ce în ce mai surprinzătoare, iar industria trece prin tot felul de schimbări, cred că un astfel de eveniment vine la fix. Este perfect pentru pasionați, profesioniști, ori pentru cei la început de drum în industria muzicală.

Timp de 3 zile, în perioada 17 – 19 martie, conferința Mastering The Music Business (MMB) transformă Bucureștiul în capitala muzicii, devenind locul în care artiști din toate genurile muzicale se vor întâlni și vor avea ocazia să împărtășească idei cu profesioniști de succes din țară și din străinătate. Producători ai industriei muzicale globale și bookeri ai unor festivaluri importante la nivel european vor veni la MMB pentru a întâlni și asculta peste 15 trupe românești și internaționale în cadrul MMB Showcase Festival.

Este deja ediția cu numărul 5 a acestei conferințe, iar printre invitați se numără nume precum: Ralf Niemczyk (autor și jurnalist la Rolling stone Magazine Germania), Corinne Sadk (președinte European Music Exporters Echange), Edy Chereji (unul dintre cratorii UNTOLD și Neversea), Laura Coroianu și Guido Janssens (fondatorii EMAGIC) și mulți alții. Conferința Mastering The Music Business va avea loc la hotel Caro, în perioada 17-19 martie, iar pe site-ul oficial găsiți toate informațiile legate de program, bilete și lista completă de speakeri.

Despre MMB

Conferința Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală. Evenimentul se adresează artiștilor,  managerilor, agentiilor de booking, agențiilor de PR muzical și celorlalți reprezentanți ai industriei – tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente. În cele patru ediții de până acum au participat peste 200 de speakeri din România, Europa și Statele Unite ale Americii.