Wihtout Merit de Colleen Hoover sneak peek

recenzie carte

Colleen Hoover lansează mâine Without Merit, noul ei roman de bocit. Colleen a devenit rapid una dintre autoarele mele favorite. Cu toate că am citit de la ea doar Ugly Love, la care am făcut recenzie în iarnă, am multe din cărțile ei pe wishlist și o urmăresc cu drag pe goodreads.

Este unul dintre acei autori activi în online și vorbește mult cu fanii săi. Este foarte amuzantă când scrie review-uri pentru cărți pe care nici măcar nu le-a citit. Vă las un print screen ca să înțelegeți:

colleen

Cred că v-ați dat deja seama din titluri că autoarea scrie siropoșeli. Genul ei de roman constă în general într-un triunghi amoros, dialog amuzant și scene de sexuț. Nu e Fifty Shades, dar nici Persuasion. Cred că se bazează pe rețeta perfectă pentru a atrage publicul tânăr predponderent de gen feminin. Că nouă ne curge o lacrimă când Gigel o cere pe Gigica.

Aceeași rețetă este și în noua ei carte. Fiindcă o urmăresc pe goodreads, am primit o mică parte din noul roman înainte de lansare. Am citit textul în pauza de prânz pe nerăsuflate și m-am amuzat teribil de comicul situației.

Avem un el și o ea. Nu se cunosc, dar out of nowhere se sărută. Ți s-a întâmplat vreodată să vezi pe cineva și să îți dorești un sărut? Fix asta primește protagonista. Un sărut de la un necunoscut arătos căruia nu îi pasă de oamenii din jur, de claxoane, ori de telefonul care su… well fuck! Răspunde la telefon.

Este vizibil iritat de apel și o întreabă pe tipa proaspăt sărutată dacă și-a pierdut telefonul. Aceasta îl privește buimacă în timp ce el răspunde. De la celălalt capăt cineva îl caută cu îngrijorare în voce. El e nervos crezând că i se fac farse la telefon. După câteva secunde urlă ,,Dar…ești fix în fața mea!

BOOM!

V-ați prins? Pe tip îl suna iubita, dar el spune că ea este fix în fața lui.

Să fie o fantomă? Nope.

Este sora ei geamănă!

Ba dum tss!

De mâine, Without Merit o să fie valabilă în SUA și #doamneajută cât mai curând și în România 😀