Westworld 2.0

Știu că internetul bubuie de Super Bowl Commercials, dar putem să ne oprim puțin și să ne entuziasmăm pentru că WESTWORLD?!!

Vă povesteam eu prin noiembrie 2016 că până apare GOT omor timpul cu Westworld. Cred că a fost cea mai inteligentă decizie a mea când vine vorba de seriale. În caz că nu v-am convins atunci, ori nu credeți vă HBO a dat de lovitura prin combinația roboți + boobies vă mai bat o dată la cap. Serialul prezintă viața pe care cu toții ne-o dorim. Adică un fel de Dan Bilzerian? Cam așa ceva, doar că în loc de vase de croazieră și piept dezgolit, ești într-un parc cu tematică Western. Poți ucide pe cine vrei, să faci sex cu cine vrei și să te dai mare barosan pe tarlaua ta. Contra cost, desigur. Această iluzie de control creează dependență și îi face pe beneficiari să o cam ia razna.

Conflictul apare atunci când ce să vezi, roboții din lumea Westworld au conșiintă! Cum poți răni un om, sau în cazul de față un robot cu amintiri, conștiință, sentimente, etc? Îi negi identitatea, te folosești de el pentru a-ți satisface nevoile mai mult sau mai puțin ortodoxe și îl umilești. Chiar dacă au fost programați să li se șteargă amintirile pentru a introduce un nou plot, roboții rămâm cu sechele pe plan emoțional. Well, not anymore căci sting lumina și fac răzmeriță.

https://www.youtube.com/watch?v=qUmfriZoMw0

But this world is a lie.

Din trailer înțeleg că vom vedea o armată condusă de Dolores care va schimba regulile jocului. Oare ea și Maeve își vor uni forțele? Amândouă sunt femei puternice, dar nu știu dacă personalitățile lor vor face click. După cum probabil știți, Maeve evadase, dar a decis în ultima clipă să se întoarcă. Nu îmi dau eu seama cam cât de umane au fost construite, dar sunt sigură că în sezonul 2 vom descoperi.

Mi-ar plăcea ca bogătașii să fie prizonieri acestei lumi și să realizeze că asta era poziția lor și înainte. Să-i văd chinuiți, ba chiar să li se răspundă cu aceeași monedă. Nu de alta, dar dacă tot nu mai joacă Anthony Hopkins să fie durerea până la capăt.

Cu toate că trailerul este o capodoperă și mă asigură că voi adora noul sezon, am o mare nelămurire: O să fie sau nu Samuraiworld? Aflăm pe 22 aprilie 😀

 

Și pentru că azi toată lumea a fost fiartă pe reclame, închei apoteotic cu reclama Tide.

https://www.youtube.com/watch?v=6gGXnE1Dbh0