Un nou anime Shaman King programat pentru 2021

anime Shaman King

Shaman King este un anime adaptat după o manga cu același nume, care a fost publicată în perioada 1998 – 2004. Prima serie anime a fost difuzată în perioada 2001-2002 și a însumat un total de 64 episoade, însă din moment ce seria manga a continuat inclusiv cu o serie de sequels și spin off-uri, nu este de mirare că va apărea un nou anime.

Plot

Anime-ul original urmărește povestea unui tânăr care intenționează să devină următorul rege Shaman, în cadrul unei bătălii care are loc o dată la fiecare 500 de ani. Cei care pot controla spiritele și se pot lupta, intră automat în lupta pentru putere, iar You Asakura este protagonistul care reușește această performanță.

De-a lungul timpului, Shaman King s-a bucurat (la capitolul manga) de 32 de volume, o versiune re-editată de 27 de volume și alte două volume pentru prequel-ul intitulat Shaman King Zero și sequel-ul shaman King: Flowers. Seria anime este cea cu care majoritatea dintre noi am crescut, însă aceasta se încheia abrupt, odată cu lupta finală dintre frații Asakura. Din fericire pentru fani, în vara lui 2021 vom avea parte de un reboot, iar eu una sunt foarte curioasă de ce s-a mai întâmplat cu personajele mele favorite.

Un nou anime Shaman King

Creatorul Shaman King, Takei Hiroyuki, a anunțat un reboot al faimoasei serii pentru primăvara anului următor. La aproape 20 de ani de la finalul seriei originale, anime-ul va primi o nouă adaptare pentru 2021. Spre deosebire de prima serie, cea nouă va fi inspirată de toate cele 35 de volume manga lansate, ceea ce ne va oferi o imagine completă asupra universului creat de Regele Shaman.

Dacă ești curios de cum va arăta, află că a fost lansat și trailer-ul oficial:

Sursă foto: IMDb