#UBLPXIX Retro vibes only

PUBG

Pentru al doilea an consecutiv, Untold a fost gazda Bloggers Lan Party. Ediția cu numărul 19 a fost în inima festivalului și de data aceasta nu am plecat cu vreun premiu acasă. Am reușit o singură dată această performanță și nu cred că o voi repeta.

Este mereu o plăcere să merg la BLP. Nu sunt eu vreo gameriță, dar și board games sunt fun și îmi place să îmi prind urechile la PUBG sau Mortal Kombat. Dacă mergeți la BLP trebuie neapărat să jucați MK cu Diana. Nu este doar foarte bună la jocul acesta, dar vă și învață să jucați și este foarte răbdătoare.

Zona Retro powered by Ursus Retro

Aceasta a fost zona mea favorită din cadrul BLP. Am jucat zilnic Tetris, dar nu am reușit să fac mai mult de 30.000 de puncte. Partea faină este că cel mai bun scor al zilei a fost premiat cu cu câte o pereche de teniși Converse personalizați. În plus, voluntarii au purtat o serie de tricouri #UBLPXIX, ediție limitată by Ursus Retro. Am mai putut juca Mario și un fel de pinball pe un televizor vechi fiindcă aveau Nintendo! Cam cât de tare e asta?

S-ar putea să învăț PUBG

Sunt multe domenii cu care sunt paralelă, printre care se numără și jocurile pe calculator. Cu toate astea, Marius m-a convins să încerc PUBG. Încă nu înțeleg de ce trebuie să țin apăsat pe W și nu pot pluti pur și simplu în aer, ori de ce declanșez arma out of nowhere. Doar că mi-a plăcut să încerc să învăț și surprinzător, nu am terminat pe ultimul loc.

Campionate Fifa/ PUBG/ Guitar Hero/ Mortal Kombat

Partea ceai mai tristă, sau haioasă, luați-o cum vreți voi, este că eu și Marius am uitat să ne înscriem la campionate. Ziua de sâmbătă o dedicasem special BLP-ului și ne-am dus noi ca două floricele în sala plină ochi de oameni care deja intraseră în meci. Nu știu ce a fost în capul nostru, dar ne bucurăm că am putut totuși să jucăm în pauzele dintre meciuri. În ziua aia știu că nu a mai contat pentru noi cine urca pe scenă, atât de abătuți am fost.

Ce-mi place la BLP

Îmi place că oricine se va simți bine primit. Am mai spus-o și o repet, nu trebuie să te consideri gamer pentru a participa și cu siguranță va exista măcar un joc care să îți facă ochi dulci. Pentru mine anul acesta au fost Tetris și Jenga.

Bloggers Lan Party a fost armonizat cum se cuvine de pupitrul Ultimate Ears unde orice participant putea să aibă momentul său de DJ. Nu puteai băga un set de 7 ore precum Armin, dar te alegeai măcar cu o poză de multe inimioare pe instagram și premii.

BLP

Photo credits: mariuscalin.roNu uitați de follow pentru Alpaca. La BLP s-a împrietenit cu Norocel, un urs panda care sperăm să cucerească internetul curând.

P.S. Mâine vine articolul despre Untold 2018, vibe, prețuri, line-up, tot ce vă interesează 😀