Produse pentru călătorii – Skincare și Nivea #likeyourself

produse pentru călătorii
@christinhumephoto

Nu sunt vreo pricepută când vine vorba de make-up sau skincare, dar dacă plec mai mult de 2 zile de acasă iau un portfard cu produse pentru călătorii. În acest fel, mă asigur că tenul meu nu o va lua razna în zilele în care voi pleca de acasă. În general periuța, pasta de dinți, deodorantul și o cremă de față ar trebui să ajungă. Doar că uneori vacanțele/deplasările durează mai mult de 2 zile nu știu ce produse găsesc în zona în care plec și oricum sunt o zgârcită și vreau să folosesc ce am deja acasă. Vorbind serios acum, în acest fel evit schimbarea bruscă a rutinei și folosesc produse în care am deja încredere.

Disclaimer: O parte din produsele menționate sunt de la Nivea fiindcă fac parte din a doua etapă a campaniei #LikeYourself. De asemenea, am adăugat și produsele pentru păr în categoria de skincare.

Ce am eu în trusa completă de produse pentru călătorii?

trusa călătorii skincare

 • Pastă de dinți, periuță și ață dentară

Știu, sunt niște produse banale pe care le găsești la orice magazin, dar de ce să nu păstrezi banii pentru un magnet în plus? Periuța de dinți nu știu de unde e, la pasta de dinți vreau doar să fie mentolată, iar ața dentară de la iWhite este cea mai bună pe care am încercat-o până acum. O cumpăr din farmaciile Sensiblu și cică ajută în procesul de albire a dinților.

 • Șampon și gel de duș (opțional șampon uscat și ulei pentru vârfuri deteriorate)

Pentru a evita situațiile în care unitatea de cazare să nu aibă șampon (căci nu mergem mereu la hotel) prefer să îl aduc de acasă. Caut mereu produse travel size, mini, sau chiar și acele pliculețe de balsam din cutiile de vopsea mi se par utile. În DM găsiți o varietate de produse în versiune mini pentru păr. Eu am un șampon mic de la Douglas, un mini șampon uscat Batiste, un recipient din Jumbo în care pun gel de duș și un ulei pentru vârfuri deteriorate de la Avon.

 • Balsam de buze

Mi se usucă buzele foarte repede fiindcă sunt o uitucă și jumătate. Practic, poate să treacă o zi întreagă fără ca eu să beau apă. Folosesc un produs de la Vaseline cu unt de cocos care poate părea cam prea untos, dar mie îmi place fiindcă îl folosesc și pe post de cremă de gălbenele :))

 • Cremă pentru ochi

Șoc și groază, folosesc cremă pentru ochi. Eu consider că nu am cine știe ce cearcăne, dar în jurul ochilor mi se formează ridurile de expresie când zâmbesc. Pur și simplu nu mai văd atât de rău semnele de oboseală sub ochi după ce folosesc cremă. Am una micuță de la Estée Lauder(primită calm yo tits).

 • Cremă hidratantă pentru ten (opțional tratament coșuri)

Dacă aș putea să plec de acasă cu un singur produs, clar aș alege o cremă pentru meclă. Dacă nu mă dau o zi cu cremă mi se usucă fața și încerc să evit asta cât de mult pot. Iar pentru momentele în care mănânc prostii și mă atacă monstruleții, folosesc un tratament pentru acnee de la Gerovital. Crema este de la Laroche Posay și tenul meu se simte foarte bine după ce o aplic pe dânsa.

 • Cremă de corp

Îmi place să mă dau cu cremă de corp dar recipientele sunt mari, așa că aleg să iau cu mine câteva mostre. Le folosesc și pe post de cremă de mâini/ picioare.

 • Parfum

Să iei cu tine un parfum de 30/50 ml mi se pare incomod și nepractic. Nu ai când să îl folosești pe tot și ai stat toată vacanța cu morcovul în dos că poate se sparge sticluța în pahar. Poți solicita mostre în magazine, ori poți comanda de la Avon/ Oriflame. Cel mai bine vorbiți cu un e reprezentant care are acces la lista de mostre. Majoritatea mostrelor mele sunt de la Oriflame, dar cel din poză nu mai știu de unde este.

 • Produs pentru exfoliere

Acesta este un produs pe care îl iau doar ca să mă simt eu bine că am grijă de tenul meu. Chit că apuc să îl folosesc sau nu, el e în trusă și e chiar funny când nu te văd doar ai tăi cu fața neagră :)) Cel din poză e de la Douglas și îl iau cu minte peste tot ca să îl consum.

 • Apă micelară/ șervețe demachiante

Deși șervețele demachiante sunt cele mai comode, prefer să o aleg o apă micelară ori de câte ori pot. Mai trebuie să iau cu mine și dischete demachiante, dar asta e, nu sunt grele. Eu una consider șervețelele demachiante drept o soluție de urgență și nu le-aș folosi pe termen lung.

Ambele produse sunt Nivea, apa micelară roz fiind până acum preferata mea. O voi testa curând pe cea cu ulei uscat în ambalaj negru.

https://www.instagram.com/p/BmJy5othxU3/?taken-by=bravoandreea.ro

P.S. De deodorant nu am zis fiindcă acela este indispensabil oriunde. Cu toate astea, am zile când plec de acasă și uit să mă dau cu deodorant. De la o vârstă…

Câteva recomandări
 • Nu uita de SPF!
 • Cele mai bune produse pentru călătorii sunt cele travel size;
 • Ia cu tine produsele care sunt pe terminate. În acest fel le consumi pe perioada vacanței și te întorci cu bagajul mai ușor, sau mai mult loc pentru suveniruri;
 • Poți oricând cumpăra recipiente mici în care să torni produsele favorite și astfel nu îți ocupi bagajul cu ditai șamponul. Eu am găsit astfel de recipiente în Jumbo.