Trupa IMAGINE DRAGONS vine la Untold 2023

Imagine dragons la UNTOLD

Cu 60 de premii oferite de industria muzicală, Imagine Dragons, una dintre trupele fenomen ale momentului, ajunge pentru prima dată în România, la cea de-a opta ediție a festivalului UNTOLD.

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul UNTOLD! Organizatorii anunță astfel o premieră pentru țara noastră și primul live-act major pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca. Imagine Dragons este una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume și una dintre cele mai iubite formații de pe întreg mapamondul.

Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Mu-sic, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. O veste mult așteptată de fanii Imagine Dragons din România și nu numai!

IMAGINE DRAGONS

Imagine Dragons a fost fondată în Nevada de Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman. În 2012, au lansat albumul lor de debut, „Night Vision”, cu single-ul de promovare „It’s Time”.

Piesa „Radioactive” a devenit cel mai mare hit rock din 2012 și a petrecut cele mai multe săptămâni în clasamentul oficial Billboard Hot 100 din Statele Unite. Billboard a acordat trupei trofee la categoriile „Breakthrough Band of 2013” și „Biggest Band of 2017”.

Single-ul „Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în topul celor mai bine vândute piese din toate timpurile. În plus, piesele „Thunder” și „Whatever It Takes” au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs.

Anul acesta, fanii vor putea vedea Imagine Dragons live la festivalul UNTOLD.

Comunicat de presă