Shift Pub – Cozy & Chic

Poza este de pe pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/shiftpub/

Astăzi mi-au tot apărut poze cu Shift Pub pe #instastory și mi-am dat seama că nu v-am povestit de dânsul. A picat la țanc, fiindcă în fiecare joi vă recomand un local.

Am descoperit localul anul trecut, din întâmplare, savurând un simplu cappuccino. Pentru că mi-a plăcut decorul am tot revenit. Anul trecut mi-am făcut ziua acolo și îl recomand cu căldură oricui dorește o seară cu mâncare bună, sau probleme cu rezervarea…

Localizare

Shift Pub este la Piața Romană. Fiindcă nu le am cu străzile și orientarea, cel mai simplu mergeți de la Piața Lahovari spre Icoanei și localul e pe dreapta. Fix lângă este un 5 To Go, combo-ul perfect!

Din moment ce este poziționat în centrul orașului, dar liniștit și cu copăcei, așteptați-vă să fie aglomerat.

Măsuțele din curtea interioară sunt umbrite de crengile copacilor și în capăt este o terasa ,,suspendată”.  Înăuntru, mai exact la etaj, veți avea parte de o surpriză: o cameră pufoasă!

Meniu

Aici merită 10 cu felicitări. Au o gamă variată de preparate care să vă lase gura apă și să vă aducă inimioare pe instagram. Pastele sunt divine, iar burgărașii nu sunt de dat la o parte. Tip: Nu vă prezentați mâncați. Asta dacă nu vreți să lăsați jumătate de platou gol, ori să luați mâncarea la pachet.

Nu știu să vă spun prețurile căci nu au un meniu online și POATE MAI LUCRĂM NIȚEL LA SITE BĂIEȚI!

Țin minte că porția de paste costă în jur de 30-40 de lei, un cocktail non-alcoolic în jur de 14, un cappuccino 10. Prețurile sunt destul de bune pentru zona în care se află.

Înainte de a merge la Shift Pub

  1. Fă rezervare!
  2. Fă rezervare!
  3. Fă rezervare!

Acestea sunt cele 3 reguli de aur pe care trebuie să le urmezi, în caz că te-am convins să le calci pragul. Dar te anunț că îți potoli foamea cu celălalt sediu de la Universitate. Singura diferență e că aoclo l-au botezat Alt Shift.

Îmi pare rău că nu am poze de acolo, dar vă las pagina lor de Facebook în caz că vreți să aruncați o geană.

 

P.S. E bun și pe post de loc în care să îți chemi iubita să îi dai papucii 😀