Serial: The Marvelous Mrs. Maisel

The.Marvelous.Mrs.Maisel

De curând am văzut serialul The Marvelous Mrs. Maisel fiindcă multă lume o asocia pe protagonistă cu Andreea Balaban. Cum să nu te uiți la așa ceva?

Plot

Midge și Joel sunt un cuplu de evrei care locuiesc în Upper West Side în New York City. El merge la muncă la costum, aduce bani în casă, ea este casnică, mamă și după câteva pahare de alcool devine amuzantă. Familia tradițională perfectă pe scurt. Actrița care dă viață personajului este Rachel Brosnahan pe care ați mai văzut-o în House of Cards sau Manhattan.

Serial The Marvelous Mrs Maisel

Confirm, seamănă cu Andreea Balaban. 

Acțiunea se petrece undeva în anii 50, iar vestimentația personajelor este de vis. Midge este atât de obsedată de aspectul ei încât se bagă în pat machiată (nu săriți) își așteaptă soțul să adoarmă și abia apoi se demachiază. Astfel ea are timp să își aplice o mască, să își pună părul pe bigudiuri și imediat cum răsare soarele dă fuga la baie să se machieze pentru o nouă zi. Până și scenele ca acestea sunt haioase fiindcă arată ce sacrificii fac uneori femeile pentru ceva atât de superficial. Vă puteți imagina cum ar fi să trăiți o viață întreagă fără ca soțul să vadă cum arătați pe sub pudră? Întrebați-o pe mama lui Midge.

Joel este tipologia omului veșnic nemulțumit de ce are. Seamănă puțin cu băieții care vin la Insula iubirii și apoi plâng după iubitele lor. Își dorește să facă stand-up și primește din partea soției toată susținerea de care are nevoie. Aceasta analizează reacțiile publicului, mituiește proprietarul barului cu bucate alese pentru a obține o oră mai bună pentru show și vine mereu cu idei noi. Cu toate astea, Joel alege să își facă bagajele și să plece și recunoaște că are o aventură cu secretara. Dacă mă întrebați pe mine, suferă de fapt de inferioritate. A văzut că soția lui este superbă din toate punctele de vedere și nu mai făcea față.

Ce face o femeie părăsită? Se îmbată. Doar că Midge ajunge fix pe scena în care fostul ei soț își încerca norocul de comediant. Numărul ei creează furori (și o reacție negativă din partea polițiștilor) dar acela este momentul în care realizăm că de fapt ea era menită acestei cariere.

Ajutorul de nădejde este Susie (Alex Borstein), angajată a barului și cea care va deveni manager pentru Midge. Cele două fac un cuplu hilar, sunt total opuse, dar atât de frumoase împreună. În timp ce roșcata este întruchiparea feminității, o enciclopedie ambulantă a modei din acea vreme, Susie este tomboy, gata să te înjure în orice moment.

Premii

Primul sezon a avut parte de recenzii pozitive și premii pe măsură la Golden Globe Awards, Critics’ Choice Television Awards, Producers Guild of America Awards, Peabody Awards, Television Critics Association Awards, Primetime Emmy Awards și Primetime Creative Arts Emmy Awards.

Sezonul 2

Al doilea sezon va avea premiera pe 5 decembrie, iar sezonul al treilea a fost deja confirmat. Sunt sigură că acest serial o să fie din ce în ce mai bun și ceva îmi spune că Midge și Joel se vor împăca.