Rihanna @ Piaţa Constituţiei

Gata fraţilor, nu vă mai oftic cu poze neclare de la concerte, căci cel de duminică a fost ultimul pe vara asta. Rihanna în Bucale, concert pe care l-am aşteptat cu atâta patos. Am avut mega aşteptări de la acest concert căci în mintea mea Rihanna e un super artist, iar faptul că vine în ţărişoara mea e minune dumniezeiască. Cui îi pasă că toată lumea pleacă la mare sau la Summer Well când vine Riri să dea din fund?

Aşadar, cum fu’ la Rihanna ? Cred că aţi văzut deja pe reţelele de socializare că părerile sunt împrăştiate, dar trebuie să îmi spun şi eu moţ părerea. Părere exprimată în calitate de fan şi de om care a plătit pentru bilet din bănuţi munciţi. Am tot auzit mai în glumă mai în serios că de unde am bani de spart pe concerte, că ce mă duc la atâtea? Welp, ghici ce? Nu fumez. De acolo vin banii. Capish?

14054939_1163894880341309_6699604335943782985_n.jpg

Din moment ce am dat bani pe bilet am şi nişte aşteptări, no? Am prins prima tranşă de bilete, cu 150 de lei şi m-am zgârcit. Mi-am luat doar  la Riri nu pentru tot festivlaul Zutopia. Da, regret, regret amarnic.

Am ajuns după 17.30 adicătelea ora la care abia se deschiseseră porţile şi era full! Fraţilor full! Nu mi-a venit să cred că nu voi prinde locuri bune din moment ce venisem cu aproape 4 ore înainte. M-am pus mai în spate ca să văd pe ecrane şi să nu primesc coate.

WP_20160814_18_25_09_Pro.jpg

În deschidere au fost YUME, de care nu am auzit, nu i-am căutat, sorry not sorry şi Delia. Delia a făcut un super show, iar când a început haide vino înapoi, poi, să fim iar amândoi mi s-a zbârlit pielea. Dacă băga şi un Secretul Mariei muream acolo. A cântat şi mult controversata piesă 1 2 3 4 că vai domne dă Delia din cur. Dragi mămici, nu vreţi ca ale voastre odrasle să asculte piese la care voi daţi play despre pat, iubire şi băutură dar le duceţi de mânuţă la Rihanna ? WTF? Ah, stai mă că Riri e cu englezisme nu înţeleg copilaşii, ba perdon, noile generaţii zbârnâie la engleză şi nu vor crede că Work este despre mult efort intelectual depus la muncă. Mi-ar fi plăcut să cânte Sex With Me, ca dedicaţie specială pentru mămicile frustrate că nu au fundul Deliei.

Despre show-ul Rihannei/Rihannăi:

  1. A întârziat 30 de minute, not nice;
  2. Este un super performer, nu mă pricep eu la muzică încât să zic ce note a atins, ce tonus vocal are, dar a cântat bine şi a făcut show, nici nu îţi dădeai seama că depune vreun efort, totul venea natural de la ea. Btw, acea versiune la Man down cântată în turneu, e blăniţă, ete link:                          [youtube https://www.youtube.com/watch?v=LqL1N9HHk8A&w=560&h=315]
  3. Nu prea a comunicat cu noi. Am observat chestia asta la unii artişti şi mă dernajează. Vin, prestează şi pa. Nu cer să îmi ştie numărul de la pantof dar contează foarte mult să vorbeşti cu publicul. Riri a vorbit, dar la modul am venit şi eu aici sha, îmi fac numărul, vă place? Bun, pa!
  4. Backing vocals, dansatori, costume şi dat din fund. Doamne pentru asta trăiesc, jur! Tot weekend-ul răspundeam la întrebarea ,,Ce faci? Merg să le văd pe Delia şi Rihanna cum dau din fund!” Şi nu o spun ca jignire and shit, femeile astea arată trăznet şi dacă eşti şi tu femeie şi nu recunoşti când o surată arată beton şi ai cam da-o dracului de religie pentru vreuna…să fi sănătoasă, îmi rămân mie mai multe;
  5. Ecranele au mers ca dracu’. Se tot blocau şi minute bune au fost blocate. În timpul ăsta a fost şi o pauză şi mă aşteptam ca după acea pauză să îşi revină, but no.
  6. A cântat o oră şi 10-15minuţele. Mulţi au spus că o oră, dar eu ţin minte că a fost o oră şi niţel. La 9.30 intra şi la 11.43 Goodbye Bucharest (bine că nu a zis Budapest);
  7. Toţi am plecat.Nu a existat şir de aplauze,  îndurare pentru un bis sau strigăte de adoraţie. Ne-am uitat perplex la scenă, am înjurat niţel şu am tulit-o spre metrou. Maroon 5 au plecat la fel de seci şi am sperat degeaba la un bis. Queen şi Adam doar ne-au trollat şi am urlat mintue bune până s-au întors să încheie show-ul într-un mare fel.

Concluzie: Nu regret că am fost la concert, deşi aveam aşteptări care nu mi-au fost satisfăcute, dar regret că nu mi-am luat bilet pentru întreg festivalul. Steve a făcut un super show iar la filmuleţe cu ce fac Sia şi aia mică îmi e şi frică să dau play. Concertul de duminică a fost cel mai aşteptat concert de către mine, concertul de la care credeam că voi pleca super fericită. Am plecat în schimb când încă circula metroul, m-am dus să mănânc la Mc şi să beau  o bere în Oktober ca să-mi treacă supărarea.

P.S. Cred că voi încerca să merg fără telefon la concerte. Pe lângă faptul că pică reţeaua, îmi strică tot show-ul şi vreau să mă bucur la maxim de moment.