Review Emulsie pentru piele uscată Xerolys 10 și Xerolys 5

review Xerolys 10

M-am înscris într-o nouă campanie BUZZstore și astăzi revin cu un review pentru produsele Xerolys 10 și Xerolys 5.

Pentru început, gama Xerolys de la Lysaskin Laboratories este dedicată îngrijirii pielii. Produsele se regăsesc sub umbrela Magnifique Skin și sunt special concepute pentru problemele pielii precum uscarea excesivă, tendință atopică sau de descuamare.

Remediu pentru pielea uscată

Cred că pielea uscată este o problemă cu care mulți oameni se confruntă. Temperaturile scăzute, afecțiunile dermatologice, ori chiar produsele greșit alese, pot duce la uscarea excesivă a pielii atât pe față, cât și pe corp.

Pentru mult timp am avut grijă doar de tenul meu, ignorând nevoile pielii de pe restul corpului. În acest fel m-am ales cu o piele uscată, în special pe picioare. Dacă pe mâini și pe picioare am mai rezolvat problema, călcâiele reușeam cu greu să le hidratez.

Ce promit produsele din gama Xerolys?

  • hidratare pe termen lung a pielii
  • calmează și reduc senzația de mâncărime
  • limitează evaporarea apei din epidermă

Probabil că acum te întrebi care este diferența între aceste produse și ce înseamnă cifrele din denumire. Chiar dacă nu te întrebai, eu îți voi spune că reprezintă concentrația de uree, ingredient foarte popular în produsele dermato-cosmetice.

Conform domnului Google, ureea se regăsește în mod normal în piele, dar în cazul pielii uscate vorbim de fapt de un deficit de uree. Am putea spune oare că ne aplicăm creme pentru a oferi pielii un boost de vitamine?

Emulsia pentru piele uscată Xerolys 10 este dedicată exclusiv corpului, în timp ce emulsia pentru piele uscată Xerolys 5 poate fi aplicată și pe față. Dacă ești o persoană care are nevoie de îngrijirea pielii de pe corp, iar pentru ten ai deja o rutină care dă roade, cel mai probabil Xerolys 10 este potrivită pentru tine. Iar dacă îți dorești să economisești timp și bani, aplici Xerolys 5 pe față și corp.

Produsele se comercializează în farmacii și sunt disponibile în gramaj de 200 și respectiv 500 ml. Personal aș opta pentru variantă din urmă ca să nu fie nevoie să tot refac stocul de cremă.

Review Xerolys 10 și Xerolys 5

Folosesc ambele emulsii de la începutul lunii martie, dar deja am o preferată și anume Xerolys 10. Pentru față folosesc alte creme, despre care știu deja că tenul meu le tolerează.

Ce am observat instant a fost rapiditatea cu care intră în piele. Mereu am impresia că produsele intens hidratante intră greu în piele, lasă dâre, ori mă fac să mă simt lipicioasă. Nu a fost cazul cu aceste două creme.

Un alt plus este faptul că hidratează pe bune pielea. Știu. Deseori aplicăm orice cremă găsim pe piele și ne întrebăm de ce nu funcționează? Pentru că trebuie să testăm, să ne informăm și să vedem exact ce se potrivește cu nevoile pielii noastre.

Nu în ultimul rând, îmi plac aceste produse fiindcă au gramaj mare și pompița mă ajută să dozez produs fără să murdăresc peste tot (cum fac cu produsele la tub de exemplu).