Restaurante mici din capitală: Balls Bucharest

Balls Bucharest

Odată cu instaurarea pandemiei, restaurantele care fac și livrări au devenit tot mai populare, iar printre acestea se numără și Balls Bucharest. Povestea lor este una foarte frumoasă, dar pentru asta îți recomand să citești acest articol din DoR.

Nu ai nevie să grow some balls ca să mănânci la ei, ci doar să adori chifteluțele și să te pregătești spiritual pentru o experiență culinară minunată. Deși meniul nu este unul extrem de variat, îți promit că nu vei regreta, fiindcă mâncarea lor este delicioasă, poate chiar mai bună decât ceea ce îți face mama acasă.

Balls Bucharest

UPDATE: Balls Bucharest este acum loalizat pe Bulevardul Regina Elisabeta 26. Îi găsești și în aplicații de food delivery precum bolt sau tazz. Revenind totuși la ceea ce ne interesează, află că poți alege dintre chifteluțe de vită, de pui, sau chiar de oaie, asezonate cu sosuri, legume și tot felul de nebunii. Nu-ți face grij, chiar și cei vegani se pot înfrupta cu chiftele din năut.

Eu am ales Americano, un bol care conține chifteluțe de vită în sos, cu parmezan și pătrunjel. Au fost divine, mai ales că lângă ele am cerut și un piure. Porțiile sunt destul de mari, de vreo 350 de grame, iar chiftelele costă 25 de lei, indiferent de sortiment. Poți, de asemenea, comanda și băuturi răcoritoare, bere, dar cel mai important: desert!

Dacă ți-am făcut poftă, îi găsești de luni până sâmbătă, în intervalul 12 – 22. Poftă mare!

P.S. Nu uita să le dai și un follow pe Instagram sau să te uiți la Ușor Picant pe Youtube, fiindcă la Balls Bucharest au loc filmările.