M-am apucat și eu de 13 Reasons Why

Internețul e plin de acest serial și am fost coruptă să mă uit și eu. Știam de 13 Reasons Why  din pricina pozelor Selenei Gomez de pe instagram. Selena s-a ocupat de producția serialului, așa că nu-i de mirare că este cel mai popular serial produs de Netflix.

Care e faza cu serialul acesta? De ce vorbește toată lumea despre el?

Avem personajul principal, o tipă pe nume Hannah, care ghiciți ce? E moartă! V-am  atras atenția? Bun, Hannah Baker s-a sinucis. Motivul? Bullying.  Ceea ce face serialul acesta atât de misterios (și te lipește de scaun) este faptul că înainte să moară se înregistrează pe 7 casete (un total de 13 părți) împărțite la 13 persoane. Toți poartă o vină în această situație. Fiecare dintre cei 13, i-au făcut rău Hannei, ceea ce a condus-o pe ea în luarea acestei decizii teribile.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E&w=560&h=315]

Pentru că Hannah este prezentă doar prin intermediul casetelor, îl avem în plan central pe Clay, colegul ei de muncă și omul cu care se înțelegea cel mai bine. El este profund afectat de toată treaba cu casetele și nu înțelege de ce este și el pe listă. Interesant este faptul că el își alocă timp să analizeze povestea. Față de ceilalți, el este singurul care nu rade casetele într-o singură seară. Ceea ce este ciudat. Te ține în suspans pentru că el nu pare genul de tip care să fi făcut ceva. Celelalte personaje de pe casete par speriate de ce ar putea face Clay, faptul că un mare secet ar putea fi dat în vileag și viețile lor s-a ruina.

Dar spune oare Hanna adevărul în casete? În schimb, de ce ar minți o fată moartă? Clay o va răzbuna? Va plăti cineva pentru moartea Hannei, sau el nu este de fapt the good boy?

Momentan am văzut doar 6 episoade și nu știu să vă spun mai multe. Pot spune în schimb că nu mă dă pe spate. Subiectul este unul sensibil și sunt sigură că Selena a vrut să tragă un semnal de alarmă. Bullying is a real problem!

Vă garantez că totul este foarte încâlcit, așa că dacă decideți să începeți acest serial vă recomand să plecați de la premisa că toți au făcut ceva grav și să nu aveți încredere în nimeni!

Vizonare plăcută!

Also, dacă eu nu v-am convins, poate reușește Anne-Marie :

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sfbzXp4OQgg&w=560&h=315]

P.S. La baza serialul stă cartea cu același nume. Am înțeles că sunt diferențe destul de mari, dar eu sunt tare curioasă dacă au reușit să facă o treabă bună sau nu. Știu că în general cartea e mai bună, dar hey, să nu ne amintim de The Vampire Diaries…