Kit cu produse disponibile în farmaciile Sensiblu

kit produse sensiblu

Kit-ul primit cu produse marca Sensiblu face parte dintr-o nouă campanie Buzzstore. Ideea unui kit care să conțină produsele esențiale pentru vară mi-a atras atenția, mai ales fiindcă sunt fană a produselor în versiune mini.

Campania a debutat în luna iulie, perioadă a temperaturilor ridicate și a festivalurilor. Conținutul kit-ului a devenit astfel esențial, ba chiar un survival kit deoarece conține cam tot ce ai nevoie pe timpul verii și nu numai. Așadar, ce conține un kit de produse ca se găsesc în toate farmaciile Sensiblu?

Kit cu produse Sensiblu

  • Spray împotriva țânțarilor și a căpușelor Dr. Hart

Eu una sunt sensibilă la țânțari deoarce cu ceva ani în urmă am dezvoltat chiar o alergie. Evit să stau prin iarbă, mai ales seara, iar dacă se întâmplă să fie un concert în aer liber, am grijă să aplic un strat de spray de țânțari.

Experiența mea cu spray-urile de țânțari nu este una plăcută. Vara trecută am folosit Autan și deși i-a ținut pe țânțari departe de mine, m-a transformat într-o cretă ambulantă. Pielea îmi era lipicioasă, iar pe scuanul de la mașină și pe haine am lăsat dâre albe. La începutul acestui veri am achiziționat un alt spray de la Farmec. Acela nu a mi lăsat dâre albe, dar tot nu mi-a plăcut. Mirosul era mult prea puternic și pielea mea devenea foarte lipicioasă.

Acestea fiind spuse, nu aveam mari așteptări de la spray-ul de la Dr. Hart, dar mă bucur că le-a depășit. Nu lasă urme, nu miroase ciudat și se aplică ușor. 5/5

  • Cremă protecție solară L’Erbolario cu SPF 30

Mă credeți sau nu, inclusiv la razele soarelui am dezvoltat o alergie la un moment dat. În plus de asta, m-am luptat cu acneea, așa că evit soarele pe cât posibil, mai ales în zona feței. Folosesc SPF 30-50 întotdeauna și sunt mereu în căutarea unui produs care să se aplice frumos.

Ce îmi place la crema de la L’Erbolario este că se poate aplica atât pe corp, cât și pe față, iar conținutul de morcov îi conferă culoare. În acest fel, nu arăt de parcă aș fi aplicat un strat de vopsea albă pe față. Se întinde bine, nu îmi simt tenul gras (ca după alte creme de protecție solară) și m-a ajutat enorm în această vară.

  • Mini-șampon uscat Batiste Original

Cred că șamponul uscat este una dintre cele mai mari invețntii ale secolului 21. Deși nu sunt sigură dacă este o inveție atât de nouă, nu i-am studiat istoria. Anyway, șamponul uscat Batiste este primul cu care am intrat în contact. Cel original este preferatul meu de la Batiste și prefer versiunea travel size fiindcă încape în orice geantă.

Folosesc șampon uscat de ani de zile. Îmi place fiindcă mă ajută să prelungesc perioada dintre spălările pe cap, îmi conferă puțin volum și salvez timp cu el. Am observat că părul arată bine chiar dacă trec două zile de la aplicare, ceea ce este super. Dintre alte șampoane uscate bune pe care le-am încercat ar fi cele de la Nivea și Balea (ambalaj mov).

  • Deodorant Dr. Organic cu rodie

Am ajuns și la produsul care mi-a displăcut din kit. În esență el este foarte bun. Nu mi-a pătat hainele, nu conține alcool sau alte bazaconii și rezistă destul de bine. Din păcate ceea ce îmi displace la el este mirosul. Conține rodie, dar eu nu am simțit miros de rodie, ci mai degrabă de soc. Din moment ce nu suport mirosul de socată, vă puteți imagina cât de greu mi-a fost să port acest deodorant. Faza haioasă este că mi-am dat seama destul de târziu. Eram ferm convinsă că cineva în jurul meu tocmai băuse socată, ori prepară socată, când de fapt eu eram făptașul. O să încerc și alte arome deoarece sunt sigură că dacă nu asociam mirosul cu ceva ce nu îmi place, nu m-ar fi deranjat atât de tare.

P.S. Zicea bine Bogdănel de la Insula Iubirii. Trebuie să ne dăm cu cremuță zilnic! 

https://www.instagram.com/p/B1ltBh2oB7R/