Film: Secret Obsession/ Obsesie secretă

Secret Obsession

Secret Obsession este un film lansat în 2018, dar pe care l-am urmărit de curând deoarece am citit multe review-uri negative. Pe IMDb are rușinosul scor de 4.3 și trebuia să văd și eu care e treaba cu acest film și de ce are parte de astfel de reacții.

Protagoniștii acestui film sunt Brenda Song (da, tipa aia din Zack și Cody) și Mike Vogel. Cei doi formează un cuplu în acest thriller nereușit care durează puțin peste o oră și jumătate. Cred că acesta este singurul avantaj al filmelor proaste, acela că țin puțin și ne privează pe noi de la mai multă agonie.

Secret Obsession – film disponibil pe Netflix

Povestea începe cu Jennifer, o tânără proaspăt căsătorită care suferă un accident. Aceasta se lovește destul de rău la cap și se trezește la spital cu multiple contuzii, dificultăți locomotorii și o amnezie iremediabilă (cică). Când soțul ei vine în grabă să afle ce i s-a înâmplat, este întâmpinat de un doctor care îi oferă veștile proaste.

Până aici, pare scenariul perfect pentru un thriller. Se întâmplă tot felul de chestii, iar Jennifer începe să își pună întrebări. Apare inclusiv un polițist, care sinceră să fiu pare a fi singurul personaj ok din film. În rest, nu prea apar perosnaje importante, de fapt nu se întâmplă mare lucru, filmul fiind centrat pe cuplul Jennifer + Rusell. Acum realizez că nu menționasem faptul că îl cheamă Rusell pe tip, dar hey, e un personaj atât de nașpa încât nici nu are rost să țineți minte.

Ce este în neregulă cu acest film?

Ca multe alte filme ale genului thriller de pe Netflix, nu doar că nu este scary, dar are și un plot care nu prea face sens. De ce? Ei bine, pentru că:

  • Cum să țină bateria telefonului atâta timp?
  • 90% din acțiunea filmului se întâmplă în casă.
  • Nu îmi dau seama când Brenda Song plânge sau râde.
  • Cine dracului se mută fix după nuntă într-o casă cât un palat?
  • Refuz să cred că există spitale în America de unde poți lua un pacient atât de ușor.
  • Sunt atâtea scene filmate pe scările din casă încât ar trebui adăugate în lista de Cast.
  • Ok, înțeleg că după nuntă și după ce te muți bye-bye parents și că amnezie, dar tipa întreabă cred că o singură dată (fugitiv) de ei. WTF?
  • Întregul film se bazează pe amnezia lui Jennifer, în nicio fucking clipă nu se gândesc ,,băi, dacă începe să pună întrebări, ca orice om normal?”

Vă las și trailer-ul care cu siguranță vă va convinge să îi acordați o șansă :))