Jonas Brothers – Sucker 2019

Jonas Brothers 2019

În perioada în care Disney ne ocupa cea mai mare parte a zilei (căci nu aveam Bravo, ai stil!) Jonas Brothers era un boy band de succes internațional, promovat constant prin seriale, filme pentru adolescenți și reality shows. Între 2005 și 2013, 3 dintre cei 4 frați Jonas, formau ceea ce numim *țipând precum niște fetițe* Jonas Brothers. Deși aveau deja albume lansate și cocerte programate, au atins culmile succesului prin producțiile Disney precum Jonas Brothers: Living The Dream și  Camp Rock aka. încercarea aia jalnică de High School Musical Remake.

Anii au trecut și de parcă nu era de ajuns că fratele cel mare, Kevin, fusese de mult prins în mrejele instituției căsătoriei, în 2018 l-am pierdut și pe Nick Jonas. Țineți minte, băiatul ăla cârlionțat care se cupla când cu Miley, când cu Selena și care între timp și-a făcut un abonament nelimitat la sală? Joe Jonas este ultimul membru al trupei Jonas Brothers care a rămas încă neînsurat, dar are o relație cu Sophie Turner, pe care probabil o știți din rolurile Sansei din Game Of Thrones sau Jean din X-Men.

Și pentru că e primăvară, ne împărțim mărțișoare și toată lumea zburdă pe câmpii, Jonas Brothers ne-au oferit cel mai frumos cadou: un comeback! Ai citit bine, Jonas Brothers s-au întors, în aceeași formulă, cu o piesă catchy și un videoclip parcă scos din Alice din Wonderland. Impresionant este faptul că au ales să apară acompaniați de partenerele lor, inclusiv soția lui Kevin pe care nu o vedem foarte des.