Game of Thrones: Trailer oficial pentru sezonul 8

Game of Thrones trailer sezonul 8

 

Trailerul oficial pentru sezonul 8 din Game of Thrones a fost postat in urma cu cateva ore pe canalul de Youtube al serialului.

Pe 14 aprilie va incepe batalia asteptat de noi toti, winter has finally came in Winterfell! In trailer o vedem initial pe Arya, pregatita sa continue planul de razbunare, iar Ice King pare si el un invitat pe lista ei. Sezonul 8 ii va reuni pe fratii Stark: Arya, Bran, Sansa si Jon alaturi de Mama Dragonilor se vor intoarce acasa pentru ultima oara cel mai probabil. Eu sper sa avem parte de o reuniune emotionanta pe sticla, tinand cont ca au trecut ani de cand nu am mai putut vedea familai Stark reintregita.

Trailerul continua cu armate de oameni pregatindu-si armele pentru razboi, in timp ce Cersei mai baga o dusca. Sunt foarte curioasa ce va face Jamie si daca vom avea parte de mai multe dezvaluiri legate de trecutul lui Jon Snow aka. Aegon Targaryen.

Pe de o parte abia astept noul sezon, dar pe de alta parte imi e teama ca se vor lungi cu vorba in loc sa se lupte efectiv si finalul va fi unul demn de basmele pentru copii.

Btw, am observat ca pe IMDb, pe tron este nimeni altul, decat Ice King. Cam asa imi doresc eu sa se termine serialul, voi? 😀

librariadelfin.ro