Jonas Brother – Cool

Jonas Brothers Cool

Jonas Brothers au revenit cu videoclipul piesei Cool. Am văzut premiera de dimineață pe Youtube, clipul fiind lansat în urmă cu 4 ore și are deja aproape un milion de vizualizări.

Mă număr printre fanii extrem de entuziasmați de revenirea fraților Jonas. Piesa aceasta nu este la fel de exciting precum Sucker, aș adăuga faptul că inclusiv videoclipul este mai slăbuț, dar este clar ceva ce Jonas Brothers ar cânta. Îmi place că și-au păstrat stilul și că nu s-au dus către genuri care nu i-ar reprezenta. În fond, ne-am obșnuit cu ei așa cum ni i-a prezentat Disney. Ok, poate fără purity rings, chestie pe care (să fim serioși) nimeni nu o îndruga. Btw, partea cu “so cool-oo-oo-oo-oo-ooh.” din refren îmi amintește de Taylow Swift – Shake It Off. Well, I guess Taylor nu mai e singura care face referire la foști în piese. #tehee

Interesant este faptul că și Sucker și Cool sunt piese care prezintă detalii despre viețile lor personale. În loc să pozeze drept macho, prin priesele noi ei de fapt își exprimă iubirea pentru partenerele lor. Partea mea favorită din piesă este această strofă:

Must’ve done something right ’cause all these
Lights are green, man, they look like palm trees
And every time that song comes on it’s about me
Oh, I feel like Post Malone when I get home
Sittin’ there, winning like it’s Game of Thrones
And now that we’ve made it, how complicated was last year?

Pe lângă referirile la Post Malone (cu care din câte știu și-ar dori să colaboreze) și Game of Thrones  (serialul în care joacă Sophie Turner, logodnica lui Joe Jonas) ultimul vers face referire și la Nick. Last year was complicated este numele celui de-al treilea album solo semnat Nick Jonas. Cu toate că el s-a bucurat de succes pe plan muzical, dar și în cinema datorită apriției în filmul Jumanji, mezinul trupei este motivul pentru care trupa s-a destrămat în urmă cu 6 ani. For me it is funny af!

P.S. Conform articolelor care circulă pe interneț, Joe Jonas cunoaște deja finalul seriei Game of Thrones! Holy Moly!!