Jeffree Star & Shane Dawson – Conspiracy Palette în România

jeffree star și shane dawson

Jeffree Star și Shane Dawson sunt cele două nume care se află pe buzele tuturor consumatorilor de Youtube Drama și make-up. Aceștia au colaborat de-a lungul timpului pentru o serie de clipuri tip documentar, care aveau ca scop să arate adevărata față a lui Jeffree Star (cel din spatele camerelor) acesta fiind un personaj înconjurat de controverse și scandaluri. Nici Shane Dawson nu a stat prea departe de dramă, dar deși face Youtube de mult timp și este unul dintre veterani, abia de curând a atins culmile succesului, prin această colaborare cu Jeffree.

Jeffree Star și Shane Dawson – timeline-ul construirii unui imperiu

Cum a început totul?

Anul trecut, Shane Dawson a explodat pe Youtube datorită unei serii de documentare care abordau teme populare, ori care avea ca scop reinventarea unor youtuberi. A reușit astfel să găsească explicații pertinente pentru eșecul Tanacon, dar și să o readucă pe Grav3yardgirl în atenția publicului.

Game Changer

Lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură când Shane a filmat nu unul, ci 5 episoade cu Jeffree Star. Fiecare clip avea scopul de a dezvălui o latură a lui Jeffree pentru ca urmăritorii să înțeleagă munca și sacrificiile din spatele industriei de make-up și nu numai.

Conspiracy Palette – tha making of

2019 este cu siguranță anul în care Shane va rupe gura târgului sub atenta îndrumare a lui Jeffree. Conspiracy Palette este un produs inspirat de seria de teorii ale conspirației pentru care Shane a strâns milioane de vizualizări, iar Jeffree Star este unul dintre cei mai bogați și cunoscuți moguli ai make-up-ului. Acest mix între dedicare și know-how în materie de business (plus o conexiune extraordinară între cei doi) reprezintă rețeta clară a succesului.

Shane nu are nevoie să știe cum să blenduiască, ce sunt pigmenții sau cum se conduce un business. De toate acestea se poate ocupa Jeffree Star și implicit oamenii din spatele Jeffree Star Cosmetics. În schimb, dacă veți urmări seria veți vedea un Sahne interesat de produse de machiaj și exersând cu diferite culori și texturi. De asemenea, chiar dacă Jeffree va avea și el de câștigat pe urma colaboării, nu își împinge prietenul spre decizii pripite și îi oferă 100% control asupra întregului proces.

Este interesant de urmărit felul în care evoluează prietenia lor deoarece Jeffree este cunoscut drept un personaj căruia îi este extrem de ușor să distrugă cariere cu un singur tweet. Cei doi sunt un duo care merită urmărit nu doar de către pasionații de make-up. Ei sunt primii care au avut curajul să dezvăluie întregul proces de producție și să vorbească despre cifre în sensul de investiție versus profit. Shane este sensibil și pare o persoană ușor de convins, dar Jeffre intervine pentru a-i demonstra adevăratul potențial și pentru a-i oferi mai multă încredere. Shane la rândul său îi oferă lui Jeffree prietenia sa sinceră, acesta fiind probabil lucrurl de care amândoi aveau cea mai mare nevoie.

Lansarea oficială

Întreaga colecție de produse de machiaj și merch marca Jeffree Star x Shane Dawson se lansează pe 1 noiembrie la ora 10 AM (PST) și va fi disponibilă pe jeffreestarcosmetics.com. Nici măcar nu îmi fac speranțe să prind ceva căci sigur va fi sold out. I mean just look at this:

Publicată de Jeffree Star Cosmetics pe Miercuri, 30 octombrie 2019

UPDATE: Conspiracy Palette în România!

Conspirayc Palette este disponibilă și în România începând cu data de 13.11.2019 pe site-ul Marionnaud.com:

Vestea este minunată pentru fanii din România, mai ales dacă ținem cont de faptul că imediat după lansare  site-ul a picat. Nu doar jeffreestarcosmetics, ci platforma shopify a fost down din cauza traficului intens. Astfel, Jeffree și Shane au făcut istorie în e-commerce.

Opinie personală

Eu una abia aștept să văd mai multe poze din campania de promovare a acestei colaborări și chiar cred că Shane va avea succes în această industrie. Însă cel mai mult mă intrigă faptul că vom putea vedea reacțiile la cald din perioada conflictului cu James Charles deoarece în acea vreme ei încă filmau pentru serie. Între timp, vă recomand să urmăriți acest clip de la Andrei: