Jeffree Star în România!

Jeffree Star in Romania
Poza este preluată de pe site-ul oficial Jeffree Star Cosmetics

UPDATE: Jeffree Star a anunțat pe contul său pe Instagram că turneul prin Europa este anulat din motive personale. 

Hi! How are ya?! Hold your breath gurl, căci Jeffree Star vine în România!

Ai citit corect. Jeffree fkin Star vine pe meleagurile mioritice. Pe rețelele de socializare cei de la Marionnaud au făcut anunțul oficial printr-o poză în care se anunță turneul de meet & greet prin Europa al artistului. Pe data de 4 aprilie, faimosul Youtuber va ajunge în București pentru a-și promova linia de cosmetice. Din ce am văzut pe contul său de Instagram, va lansa curând și o nouă paletă.

https://www.facebook.com/MarionnaudRomania/photos/a.846059028789801/2236384126423944/?type=3&theater

Pentru cei care se întreabă cine este acest personaj, Jeffree Star este un adevărat trendsetter. Make-up artist, model, antreprenor, cântăreț, youtuber și fondatorul Jeffree Star Cosmetics. În 2006 era persoana cu cei mai mulți followeri pe Myspace, dar la acea vreme se ocupa de promovarea muzicii sale.

Odată lansată propria sa linie de cosmetice, a decis să o promoveze prin canalul său de Youtube, care în prezent numără peste 13 milioane de abonați. Este unul dintre puținii youtuberi care are curajul să se ia de branduri mari precum Kylie Cosmetics sau Huda Beauty când nu este mulțumit de produsele lor și este genul de om care îți poate distruge cariera cu un singur tweet. O prezență acidă în online-ul internațional căruia îi place să spill the tea.

 

Eu una abia aștept să îl văd și să îl aud! Este un om care a evoluat enorm și îl consider o inspirație nu doar pentru cei  pasionați de make-up, ci și pentru cei care vor să încerce calea antreprenoriatului. Presimt că biletele pentru meet & great vor costa enorm, dar cu siguranță va merita! Momentan nu se cunosc mai multe detalii, dar biletele se vor putea achiziționa de pe site-ul oficial Jeffree Star Cosmetics la secțiunea meet me.