Hai la Creative Fest!

LATER EDIT:

Fusei vineri la Creative Fest. Căldură mare mon cher. Jos pălăria pentru cei care au suportat căldura şi au stat în faţa scenei dând din plete mai ceva ca la un concert Scorpions. I-am prins pe COMA, OCS şi Robin&The Backstabbers.

COMA au fost divini, la OCS m-am îndrăgostit de o tanti pe tocuri care şi-a scos odrasla la dans, mi s-a părut minunat. La Robin & The Backstabbers m-am ofticat grav pe podoaba capilară a solistului.

Şi cam asta fu, nu am stat mult, i-am lăsat pe alţii să se distreze până în noapte. Da ete câtă iubire pe mine şi o porţie de cartofi. Veaţă! În cazul în care nu ai avut net în ultimele două luni, ori te-au răpit turcii (ahahahaha glume de marinar chior) şi nu ai aflat încă de Creative Fest, îţi voi zice eu pe scurt.

Ce trebuie tu să reţii? Muzică bună pe moca!

Acum că te-am convins, hai să facem o scurtă trecere în revistă legată de line-up. Avem aşa: COMA, OCS, Şuie Paparude, Robin&TheBackstabbers, Gojira& Planet H, CTC, Argatu, Fraţii Grime şi da mă bine, crème de la crème sunt Redman, Dub FX, Patrice & Dilated Peoples.

Un festival ce ţine cât o nuntă, 3 zile. Iniţial, nebunia se întâmpla în Piaţa Constituţiei, dar Firea s-a decis că gata cu bahaosul la Constituţiei (chill, Rihanna tot la Constituţiei va cânta) aşa că ne vedem la Romexpo.

Accesul se face începând cu ora 15 şi cred că o să fie ceva agitaţie. Gen, fb-ul are unşpe mii de oameni care or dat going. Dude, unşpe mii? Ştiu ce o să ziceţi, nu vin toţi, sunt trei zile, bla bla, dar ăia de vin mai pescuiesc pe cineva  pe drum. O să fim mulţi şi o să fie fain.

Mi se pare foarte tare că s-au strâns ataţia artişti pentru un festival oferit gratuit. Eu una abia aştept să dau coate ca să ascult COMA. Spectacolul începe la 17.00 so, ne vedem acolo, da?

O să revin sper eu şi cu câteva poze . PACE!

13723934_993219444129031_6278038595226778672_o.jpg