Hai la Bloggers Lan Party să mă baţi la orice joc posibil

Îi invidiez pe cei care se joacă ore bune. Serios,  am încercat LOL, Hearthstone, ba chiar găsisem o versiune mai user friendly cu cărţi şi eroi, dar nu s-a prins de mine. Mă depăşesc.

Când eram mică jucam NFS, Fifa, eram o divă. Apoi băgam Tarzan, că mă respectam ce naibi. Singurul joc pe care îl mai am în PC acum e Sims, dar, parcă nu mai e cum era pe vremea mea. De fapt, când eram mică nu aveam Sims şi cum prindeam pe undeva (în general pe la verii mai mari cărora le stăteam pe cap) pierdeam vreo 3 ore doar ca să îmi creez personajul şi nu apucam să mă mai şi joc.

Acuma, adult cică fiind, mi-am luat Sims şi mă uit precum curca în lemne. Însă, Bărbosul e darnic şi a creat board games. Când vine vorba de board games, Activity e viaţa mea. Nu ştiu dacă sunt bună la jocul ăsta dar, vorbesc repede, desenez cică mişto, eu zic că am face echipă bună.

Mâine se termină înscrierile la cel de-al doisprezecelea Lan Party cu bloggeri. Intră aici şi completează cu datele tale pentru a câştiga un loc la BLP#12. Dacă nu îţi place moaca mea, poţi alege moaca altui blogger. Ai de unde alege căci suntem cu zecile.

Eu chiar te încurajez să partikipi. Eu sunt praf la orice joc, aşa că sigur mă vei bate. Dacă ne băgăm la un Mortal Kombat în schimb,  apăs pe toate butoanele până iese o schemă. Stai, nu aşa joacă toată lumea?

Ne vedem sâmbătă de la 11 la Impact Hub pentru Bloggers Lan Party. Eu intru pe filelist să văd dacă mă descurc să instalez Mortal Kombat că parcă m-a apucat dorul. 😀