Gama Novophane | Șampon și capsule vegetale împotriva căderii părului

Novophane șampon

În luna decembrie am testat gama de produse Novophane compusă din șampon împotriva căderii părului și capsule vegetale pentru păr și unghii.

*Produsele au fost primite în cadrul campaniei de testare organizată de cei de la BUZZStore, iar acest articol reprezintă unul dintre task-urile pe care trebuie să le bifez pentru a finaliza testarea.

Șampon Novophane și capsule vegetale pentru păr și unghii

Am auzit pentru prima oară de aceste produse urmărind insta story-urile postate de Georgiana Ionescu, una dintre persoanele din online în care am mare încredere. Știam deja de brand-ul ACM, sub umbrela căruia este și acest tratament, așa că atunci când am văzut că cei de la BUZZStore au o campanie cu acest tratament m-am înscris imediat.

Părul meu este moale, deloc bogat și deseori pleoștit :)) Nu am avut niciodată un păr extraordinar, des, cu fire groase și vârfuri nedespicate. Doar că anul acesta a început să cadă mai rău decât în trecut. Aici trebuie să precizez că sunt anemică și cred că în 2020 toată lumea s-a confruntat cu diverse probleme odată cu instalarea pandemiei, precum migrene mai dese, deficit de vitamina D, fluctuații în greutate etc.

NOVOPHANE Tratament împotriva căderii părului

În coletul de la BUZZStore am primit o cutie cu 60 de capsule vegetale, șamponul energizant pentru păr fragil cu 6 vitamine Novophane (200 ml), alte 5 recipiente de șampon (100ml) pe care să le împart cu cei dragi și un pieptene din lemn, ideal pentru desclâcirea părului înainte de spălare.

Am observat îmbunătățiri pe perioada tratamentului de 30 de zile?

Șamponul promite să stimuleze creșterea și rezistența firului de păr, în timp ce capsulele vegetale au rolul de a reda frumusețea părului și a unghiilor deteriorate. Deși pachetul a ajuns la finalul lunii noiembrie, tatamentul l-am început pe data de 2 decembrie 2020.

La momentul scrierii articolului am folosit șamponul la 5 spălări și am consumat jumătate din cutia de capsule.

Este mult prea devreme să mă pronunț cu privire la eficacitatea acestui tratament, așa că mă voi rezuma la plusuri și minusuri, observate în această perioadă.

Plusuri:

  • Șamponul curăță bine părul și nu usucă scalpul;
  • Produce multă spumă și trebuie clătit cu apă din abundență și nu am observat deloc reacții adverse în urma utilizării (senzație de mâncărime/ usturime);
  • Conține un complex de vitamine care ajută la protejarea părului de agresiunile externe la care este supus zilnic;
  • Capsulele sunt moi, ceea ce înseamnă că sunt ușor de înghițit (dacă și voi urâți pastilele de Antinevralgic sau de Augmentin înțelegeți la ce mă refer.

Minusuri:

  • Capsulele au un gust destul de ciudat, cu care eu încă nu m-am înțeles (gust de plante dooh);
  • Va mai dura până voi observa efecte majore. Acest lucru nu reprezintă un dezavantaj al tratamentului, ci al campaniei în sine, dar voi continua tratamentul și voi reveni cu un update la acest articol.

Acum nu îmi rămâne decât să aștept cuminte efectele. Menționez că pe lângă acest produse, folosesc și Multi-Peptide Serum pentru densitatea părului de la The Ordinary și nu agresez termic părul în niciun fel.

UPDATE: În urma tratamenultui, nu am văzut îmbunătățiri extraordinare. Cel mai probabil, mă gândeam că părul meu nu va mai cădea deloc și va deveni foarte des și puternic. Din păcate, niciun tratament nu îmi va aduce astfel de rezultate în doar câteva luni. În schimb pot spune că da, părul meu nu mai cade ca înainte, iar asta mă bucură foarte tare. Voi continua să folosesc șamponul, dar îl alternez cu unul de la Wella Professional.

Cum poți testa și tu produse prin intermediul platformei BUZZStore

În încheiere, vreau să îți spun cum poți testa și tu astfel de produse. Tot ce trebuie să faci este să îți faci un cont în platforma BUZZStore și să te înscrii în campaniile care prezintă interes pentru tine. Odată completat formularul de înscriere, dacă vei fi selectat/ă vei primi un mail prin care să confirmi participarea la campania de testare and you are good to start!

Găsești toate informațiile necesare pe site-ul celor de la BUZZStore. Good luck!