Film: Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me

Spionul care mi-a dat papucii
Photo credits: screenrant.com

Am văzut zilele trecute comedia Spionul care mi-a dat papucii. Tot văzusem trailerul și eram foarte curioasă. Filmul mi-a depășit așteptările și dacă sunteți în căutarea unei comedii bune, clar trebuie să o vedeți pe aceasta.

În prim plan le avem pe Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) două prietene foarte bune care nu au secrete una față de cealaltă. Mă rog, Morgan nu are secrete nici față de părinți, dar asta e altă poveste. Așa cum vă dați seama din titlu, filmul este despre o tipă părăsită de un spion. Audrey este nefericita și filmul urmărește evenimentele de după sms-ul de despărțire. Da, i-a dat papucii prin sms.

Justin Theroux joacă rolul lui Drew, spionul care se îndrăgostește de Audrey și îi face zile negre. Acesta este urmărit de foarte mulți oameni și le pune în pericol pe protagoniste. Astfel, începe călătoria lor nebună prin Europa. Nu cred că am mai văzut atâtea orașe într-un film de la Inferno încoace. Btw, bun și acel film, recomand.

Audrey este tipa ceva mai retrasă, care încă se gândește ce naiba face cu viața ei (nu toți facem asta?) A încercat facultatea de drept și de arte pentru ca apoi să renunțe la ambele. Iar acum fuge de serviciile secrete prin toată Europa și află că fostul ei iubit a mințit-o tot timpul.

Morgan în schimb este sufletul petrecerii. Veselă, dezinvoltă și genul acela de prietenă de care toți avem nevoie. Puțin prea băgăreață și care nu te-ar lăsa niciodată să faci vreo prostie singură. Cele două se potrivesc foarte bine, chiar m-au convins că sunt prietene de când lumea și îmi place că se susțin și încearcă să învețe una de la cealaltă.

Un alt spion care merită menționat este Sebastian, interpretat de actorul Sam Heughan pe care probabil îl știți din serialul Outlander. Cred că nu e greu să vă prindeți cam ce va face el în film, dar este atât de drăguț și de haios personajul lui încât nu puteam să nu aduc aminte de el.

Dacă vreți să ieșiți cu fetele la film și sunteți indecise, alegeți The Spy Who Dumped Me. Este o comedie foarte bună (în opinia mea) și chiar dacă situațiile sunt exagerate, au oleacă de logică. Imediat după ce am părăsit sala de cinema am comparat filmul cu Ocean’s 8, o altă comedie cu femei frumoase și puternice care nu m-a impresionat. Am vrut neapărat să specific acest lucru fiindcă ambele au un scor de 6.4 pe IMDb.

Vizionare plăcută!