Film: S-a născut o stea/ A Star Is Born

Film s-a născut o stea
© © 2018 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. AND METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES INC. ALL RIGHTS RESERVED

De astăzi intră în cinematografe filmul S-a născut o stea/ A Star Is Born. Da, este filmul ĂLA cu Lady Gaga și Bradley Cooper, se pupă, cântă, rețeta filmului perfect.

Disclaimer: Acest articol conține spoilere și nu laudă filmul. 

Îi avem pe Ally și cântărețul Jackson Maine, ați ghicit, Gaga și Bradley Cooper. Dacă vă uitați la interviuri despre începuturile artistei veți constata asemănarea între povestea ei și a personajului pe care îl interpretează.

Ally visează să ajungă pe scenă să cânte publicului larg piesele pe care le scrie cu atâta pasiune, doar că că este refuzată pe motiv că nu este destul de atrăgătoare. Singurul loc în care talentul ei este aplaudat este un bar de Drag Queens unde Jackson ajunge din întâmplare în urma unei băute zdravene. Evident că cei doi se îndrăgostesc, el nu a mai auzit în viața lui așa voce și a doua zi pleacă în turneu.

Povestea e drăguță, emoționantă, am plâns, dar…wait… am să încerc să explic altfel.

5 motive pentru care A Star Is Born este povestea lui Miley Cyrus:
  1. Jackson Maine este Billy Ray Cyrus după o vizită fericită la frizer;
  2. După ce Ally se bucură de lumina reflectoarelor scoate piese comerciale și se îmbracă sumar + își decolorează părul;
  3. Țigări și alcool;
  4. Au fost scene la care m-am simțit ca atunci când mă uitam la VMA(2013) adică WTF?!
  5. Relația lui Ally și Jackson e la fel de tumultoasă ca a lui Miley și Liam Hemsworth.

Chit că nu m-a dat pe mine pe spate, este de aplaudat faptul că Bradley Cooper este și regizor pentru această producție, iar Lady Gaga are parte de primul ei rol important. Scenele în care protagoniștii cântă sunt foarte bune, iar soundtrack-ul e numai bun de dat pe repeat.

P.S. Dacă ești fan Lady Gaga și consideri acest film superb, îmi cer scuze. Știu că acest film va primi dragostea voastră și cel puțin un Oscar.