Efectele negative ale devoratului de seriale

Nu ştiu cu ce vă ocupaţi voi ziua. Licenţă? Bac? Party cu apă plată? Sau sunteţi nişte viermi ca şi mine şi staţi în casă la seriale?

Ei bine, serialele sunt principalul motiv pentru care eu nu reuşesc să fiu productivă. Aş zice lenea, dar din moment ce devorez cam tot ce prind, nu cred că e lenea atât de mare. Ca să fiu sinceră, m-a prins atât de tare Game of Thrones încât nu mă mai pot concentra pe altceva. Din lipsă de idei, m-am gândit să arunc o listă cu efecte negative pe care le observ la mine. Efecte dobândite, ovio, datorită vizionării aumitor seriale, în nopţile dinaintea momentelor cheie din viaţa mea (bac, licenţă, interviuri, întâlniri, glumesc, nu am aşa ceva, tre să ajung la zi cu GOT, priorities bro).

Atenţiune naţiune, doar fiindcă mă uit la anumite seriale nu înseamnă că le ador! Dacă tu nu avuseşi un serial favorit distrus de un scenairu tras de păr (*cough*Jurnalele Vampirilor*cough*) atunci huş de aici.

  1. Preiei din apucăturile personajelor. Nu am văzut eu tot House MD dar la dracu’! Mă strâmb ca o retardată când aud tâmpenii, când cineva nu înţelege ceva după o tonă de explicaţii sau când dau de iipohondrii;giphy (6)
  2. Aşteptările în materie de bărbaţi cresc cu viteza luminii şi tind către irealul absolut. O devoratoare de seriale, vrea  făţuca lui Nick Jonas, privirea lui Damon, putoarea lui Daryl (pe care pot doar să mi-o imaginez but i bet it smells sexy as fuck) accentul lui Lucifer şi corpul lui Khal Drogo (din motive lesne de înţeles huehue);giphy (1)
  3. Începi să creezi scenarii în minte ca o psihopată. Vezi străinul ăla de acolo? O să vină spre tine, vă veţi privi şi viaţa ta se va schimba pentru totdeauna: ,,You want a love that consumes you. You want passion and adventure, and even a little danger…  “ Ideal e să îţi revii cât mai repede din visare căci nu îşi doreşte nimeni un nou sezon din 16 and Pregnant;giphy (3)
  4. You get super hyped când întâlneşti fani ai serialului care îţi fură orele de somn. Dacă fani TWD, TVD, GOT and stuff găseşti sub orice buturugă, află că fanii Faking it, Legend of the Seeker sau Twisted sunt rari şi preţioşi, mai ales când serialul se opreşte după sezonul doi din lipsă de rating;
    giphy (4)
  5. Te enervezi când lumea comentează de serialul tău. Ok, ok, ştiu că vampiroii sunt duşi pe copcă, dar nu vorbi naşpa de Ian Somerhalder al meu ok? Nu e el încă al meu, dar nu îţi permit, cu accent pe încăgiphy (5)
  6. Shipuieşti oameni care nu se vor cupla niciodată ori care mor, which leads to nothing but depression. Încă încerc să îmi revin după aflarea veştii că Arya şi Gendry nu vor fi împreună. Până atunci, mă gândesc numai la perne/lenjerii pe care să scrie: ,,My sun and stars/Moon of my life”;giphy7. Ai cearcăne. Cum te apuci de un serial bun doar nu o să te uiţi la câte un episod pe zi, ce e pastilă? În câteva zile o să razi toate sezoanele. Nopţi albe, popcorn şi căutat de tricouri cu personajele favorite înainte să dea ortu’ popii;giphy (7)8. Ajungi să te întrebi cum mama dracului ai trăit fără acel serial care acum se hrăneşte cu sufletul tău;giphy (9)9.Apare depresia post-nou-sezon. Apare mult aşteptatul ultim episod din sezon, se termină în pom şi ai de aşteptat până în toamnă să afli pe cine cafteşte băiatul rău. Mai că te ia cu pietre la rinichi, noroc că s-a confirmat noul sezon că altfel te luau cu targa; giphy (10).gif10. Şi probabil cel mai naşpa. Productivitatea ta e 0. Nu mai înveţi pentru examene, nu mai speli cuşca hamsterului, nu te mai speli nici pe tine, tot ce vrei e să vezi ce se întâmplă în următorul episod. Ajungi să stai atât de mult lipit de ecran încât îţi creşte o barbă cât a lui Rick Grimes. giphy (11).gif

Pe voi ce seriale vă opresc din dorinţa de a fi productivi? 😀