Spring Waffles @La Un Ceai

12993632_943632722419070_8725157386257823101_n

Weekend-ul aceasta aţi face bine să vă pregătiţi papilele gustative căci e timpul pentru Spring Waffles! Ceainăria La Un Ceai vă aşteaptă cu porţii imense de gofre la care puteţi alege ce topping doriţi din următoarea listuţă :

-înghețată
-nutella
-unt de arahide
-cocktail de fructe
-frișcă
-sirop de ciocolată
-sirop de căpșuni
-biscuiți oreo
-fulgi de migdale
-nuci
-dulceață
– M&Ms

Nu ştiu de voi, dar mie deja îmi lasă gura apă. Am fost la Spring Waffles prin martie şi deşi înmuguriseră pomii, am fost fix în seara aia din martie când a început să ningă! Grofrele primăverii şi plecat pe viscol, un deliciu. Eu am dat pe două gofre enorme, două mititele în formă de inimioară şi trei toppinguri la alegere 15 lei!

Acuma să nu credeţi că acele gofre merg în stomăcel singurele. La ce varietate de ceaiuri găsiţi în meniu, nu ştiu cum aţi putea refuza să nu încercaţi vreo aromă. Atmosfera este minunată, muzică de calitate, auzi muzica dar şi pe oamenii de la masa ta, personalul este foarte amabil şi zâmbăreţ, iar decorul e de vis! Acum că s-a instalat căldura sunt destul de sigură că vă veţi puta savura gofrele în curtea ceainăriei. YEY! ^.^

Ceainăria se află pe strada Luigi Cazzavillan nr. 25 şi puteţi suna la numărul 0734195395 pentru rezervări (le puteţi scrie şi pe facebook căci răspund imediat).

Ne vedem aoclo? 😀