Drame coreene 2020 | Ce poți urmări în acest an

drame coreene 2020

Ce drame coreene se vor lansa în 2020? Află cu ce îți poți ocupa timpul în următoarea perioadă, citind despre cele mai noi producții din Coreea de Sud, în timp ce pentru o parte dintre acestea puteți urmări deja primele episoade.

Drame coreene 2020

The King: Eternal Monarch

Probabil cea mai așteptată dramă coreeană din acest an este The King: Eternal Monarch, cu Lee Min-ho și Kim Go-eun în rolurile principale. Este prima dramă de când Lee Min-ho s-a întors din armată, motiv pentru care așteptările sunt mari. Plot-ul este destul de complex, însă foarte pe scurt pot spune că este o paralelă dintre prezent și trecut, fiind o dramă încadrată la genul istoric și fantasy.

The World of the Married

Drama aceasta prezintă povestea unui cuplu căsătorit, însă relația lor nu este deloc una ușoară deoarece există prea multe minciuni între cei doi. Se pare că soțul nu este idealul imaginat, iar de aici apar doar probleme. Nu se cunosc exact detaliile conflictului dintre ei, dar această dramă este cu siguranță dedicată unei audiențe ceva mai mature. Drama aparține genului melodrama și îi va avea ca protagoniști pe Kim Hee-ae & Park Hae-joon.

Once Again

Once Again este o family drama care prezintă povestea familiei Song, cu accent pe viața fiicei lor, care este căsătorită cu un doctor. Această producție marchează întoarcerea din armată a actorului Chun Ho-jin în formatul long-running. Ultima sa dramă a avut rating-uri destul de mari, așa că sunt curioasă cum vor reuși să ajungă la la aceleași cifre.

Meow: The Secret Boy

Kim Myung-soo este un actor cunoscut pentru felul în care reușește să se plieze pe personalitatea personajelor pe care le interpretează. De fiecare dată adaugă acea notă de mister specifică, însă în cazul acestei drame fantasy rom-com este vorba de povestea de dragoste (ciudată) dintre o femeie și pisica ei. Drama este bazată pe un webtoon cu același nume.

Love Alarm 2

Nu se întâmplă deseori ca o dramă coreeană să revină cu un al doilea sezon. În cazul Love Alarm, dorința fanilor a fost ascultată, iar Netflix a confirmat încă de anul trecut că se lucrează la un nou sezon. Povestea are la bază un webtoon și are un scenariu black mirror-ish. Pe scurt, relațiile de iubire se creează conform unei aplicații. Este posibil ca noul sezon să aibă premiera în august 2020, iar protagoniștii vor fi tot Kim So-hyung, Jung Ga-ram și Song Kang.

It’s Okay to Not Be Okay

Kim Soo-hyun revine pe micile ecrane în rolul lui Moon Kang-tae, alături de actrița Seo Ye-Ji. Povestea lor va prezenta viața unui bărbat cu probleme psihice care întâlnește o femeie cu tulburare de personalitate. Subiectul este mai mult decât interesant, ba chiar controversat dacă ținem cont de cât de puțin se vorbește despre mental health în Coreea de Sud.

A Piece of Your Mind

O dramă romantică, unde protagoniștii sunt Jung Hae-in & Chae Soo-bin. Idila se înfiripă între un programator și o artistă iubitoare de muzică clasică. Din păcate, tema centrală este aceea de iubire neîmpărtășită, dar rămâne de văzut în ce direcție se va îndrepta drama. *Note: dramele coreene își pot schimba complet plot-ul ori mai pot adăuga actori, în funcție de rating și reacția publicului.

Sursă foto: mydramalist.com