Curs acreditat de PR și Comunicare @Atelierele Ilbah

Atelierele Ilbah PR și Comunicare

Luna aceasta am absolvit un curs acreditat de PR și Comunicare marca Atelierele Ilbah. Este un curs care se întinde pe durata a 8 săptămâni, la finalul căruia se dă un examen scris și se prezintă un proiect.

Pentru mine, cursul acesta a însemnat felul în care mi-aș fi dorit să învăț la școală. Exerciții pratice, suport din partea trainerului și muncă în echipă #pebune. În continuare voi detalia de ce am ales acest curs și cum s-a desfășurat. Este strict opinia mea, dar sunt destul de sigură că nu sunt singura care va vorbi pozitiv despre acest curs.

Cum am ales un curs acreditat PR și Comunicare?

Povestea începe undeva în 2013 când nu am reușit să intru la facultatea pe care mi-o doream. Am luat rușinosul 5.15 la examenul de admitere. Cu greu am obținut un loc la taxă la specializarea Comunicare și PR din cadrul SNSPA. Pe lângă dezamăgirea profundă, am considerat că poate e un semn că nu e de mine și m-am dus la Administrație Publică.

Alegerea unui master este încă o nebuloasă pentru mine, așa că am decis să fac un curs acreditat. Pur și simplu am scris pe Google curs PR/ comunicare și una dintre variante era cel oferit de Atelierele Ilbah. Prețul avantajos și durata scurtă a acestuia (+locația centrală) m-au făcut să îl aleg. Citisem deja recenzii pozitive și am avut ocazia să fiu colegă cu Găbița.

Cum a fost la curs?

Mi-a depășit orice așteptări. Am fost o clasă de 10 oameni de vârste diferite și cu background diferit. Cu toții am fost uniți de dorința de a face ceva nou, ceva care să ne stârnească spiritul creativ. Cele 8 săptămâni de studiu au decurs sub atenta îndrumare a trainerului Ines Turturică. Ines este genul de profesor pe care nu l-am avut în școală. O persoană pasionată până peste cap de meseria ei, dornică să împărtășească tot ce știe, dispusă să asculte și să învețe de la cursanții ei. A reușit să ne facă să înțelegem și să rămânem și cu ceva teorie în cap.

Nu au lipsit glumele, serile obositoare de după muncă, solicitarea notițelor de la colegi, ori redactarea comunicatelor de presă în miez de noapte. Deși a fost un curs after-work nu am auzit pe cineva să spună: ,,mai bine stăteam acasă”. La școală eu una spuneam asta destul de des.

Examenul

Examenul este împrțit în două părți: teorie și proba practică. Testul grilă are o serie de întrebări cu una/mai multe variante de răspuns/niciuna, iar partea practică este prezentarea unei strategii de PR pe care tu o creezi cap coadă. Foarte important de punctat, ce aveam în notițele de la curs coincidea cu ce aveam în suportul de curs și cu ce s-a dat la examen. Adică nu am avut parte de surpriza ,,Doamna, dar asta nu ne-ați predat!”

De ce să alegi acest curs?

  • Cursurile sunt recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (ANC) – diplomă recunoscută la nivel național și internațional;
  • Program after-work/ weekend;
  • Reduceri dacă achiți integral;
  • Posibilitatea achitării în rate;
  • Locația: zona Piața Unirii- Universitate
  • Clase mici pentru ca trainerul să se poată axa pe toți participanții;
  • Suport pe tot parcursul cursului din partea echipei Atelierele Ilbah.

În cazul în care v-am făcut curioși de acest curs, puteți afla mai multe detalii accesând acest link. Ori poate v-ați decis să faceți în sfârșit acel curs de make-up mult visat, ori vreți să învățați cum să accesați fonduri europene. Vă las aici lista cu cursurile disponibile.

Dă-i șansei o șansă!