Ai/ n-ai master, festivalele același vibe are

Pentru cine nu știe, după terminarea facultății am luat o pauză. Acest lucru este privit de mulți drept lene. ,,Nu o să mai ai chef să înveți” ,,Nu o să te ții de treabă” și alte derivate. Nu mi-a plăcut facultatea pe care am făcut-o, nu m-am integrat în colectiv și am învățat doar ca să trec examenele. Am avut și note bune la câteva materii, dar asta fiindcă îmi erau dragi anumiți profesori. Nu am vrut și în continuare nu intenționez să activez în domeniul public. Tocmai de aceea am refuzat cateogirc ideea unui master pe aceeași specializare. Aveam oricum alte planuri după licență.

Mi-am luat un gap year despre care v-am povestit aici. Acum că am recitit articolul realizez că am sporit volumul de muncă pentru a-mi susține în continuare călătoriile și concertele :)) Recunosc că mă răzgândesc foarte des și acest lucru nu mi-a adus prea multe beneficii, dar nu pot spune nici că m-a dărâmat. Am dat-o în bară de multe ori și sper eu, am învățat din acele experiențe.

După turism și administrație publică, am decis să încerc marketing online, neștiind că o să fie concurență acerbă și astfel, nu am prins loc la buget. Nu știu ce credeți voi, dar nu sunt de acord cu plata taxelor la instituțiile de învățământ de stat. E dreptul tău, e șansa ta să urmezi cursurile la buget.

Sper ca cei care sunt/au fost/ vor intra la taxă nu se vor supăra, dar este strict opinia mea. Tocmai de aceea mai bag o fisă și mai încerc la anu pentru acel loc la buget mult râvnit. Nu de alta, dar tulai doamne câte bilete la festivaluri mi-aș putea achiziționa cu 4.500 de lei!!

Am plecat spre Untold 😀

Baftă celor care se întorc la școală din toamnă!