Cumpărături la KJ Center

Am profitat acum ceva timp de câteva ore libere și am dat o fugă la KJ Center.

În caz că nu știți despre ce vorbesc, mă refer la acel magazin de pe Banu Manta care comercializează produse din Japonia și Coreea de Sud. Am mai scris despre ei aici și aici.

De data aceasta am încercat să nu sparg prea mulți bani. Am pornit setată pe ideea că vreau ceva sărat, pepero, ceva de băut și poate o mască. În ultimul timp e nebunie cu măștile de față, iar cele coreene sunt visă.

Am luat pepero cu migdale, adică un fel de sticksuri învelite în ciciolată. Știu că sună ciudat această combinație, dar credeți-mă pe cuvânt, sunt foarte bune. Aveți de ales dintr-o gamă variată și e imposibil să nu găsiți o variantă care să vă placă.

Am căutat apoi o băutură cu banane, pe care din păcate nu am mai găsit-o. Poate nu m-am uitat eu atent, dar mi-a atras atenția o băutură cu aromă de struguri. Mă bucur că am ales-o fiindcă mi-a îndulcit după amiaza și abia aștept să îmi mai iau.

 

Am ales și această mască (fiindcă era la super ofertă – în jur de 7 lei) și mi-am simțit fața inundată de hidratare! Nu știu să spun dacă acesta era scopul ei. După cum puteți observa scrie în coreeană și oricâte drame am vizionat, nu știu să descifrez hangul.

 

 

 

 

 

 

 

În continuare am să integrez pozele găsite pe site cu ce produse am mai achiziționat. Am zis să vă scutesc de cârnați degetele mele pentru măcar două produse.

Am ales aceste snacksuri cu aromă de crevete. Data trecută am testat cu aromă de crab și mi-au plăcut foarte mult. Ca și consistență seamănă cu cea de la Krax, dar acestea pișcă puțin pe limbă.

Am încheiat sesiunea de shopping cu ramyun coreean cu aromă de cartof. Acesta din urmă încă așteaptă să îl prepar. Adică să îl torn peste un bol cu apă fierbinte (foarte complicat).

 

 

Prețul produselor pe care eu le-am cumpărat se încadrează undeva între 5-8 lei/bucata. Eu zic că este fair price ținând cont că sunt produse aduse de pe alt continent și nu știu alt magazin de acest fel de pe la noi. Partea cea mai mișto, este că la KJ Center găsiți inclusiv produse de beauty și albume k-pop.

Dacă v-am făcut curioși vă las aici link către toate produsele lor, pe care le puteți comanda online, ori din magazinul fizic. Adresa lor este aceasta: