Am fost la deschiderea KJ Center

Joi, la 9.40,  împreună cu buna mea prietenă nebună după kpop şi chestii japo related (că eu îs aia normală MO) am fost la deschiderea primului magazin cu produse aduse din Japonia şi Coreea de Sud de pe la noi, KJ Center.

Magazinul e pe Banu Manta, nr. 17. (foarte aproape de Primăria Sectorului 1) Central,  micuţ şi cochet. Găsiţi acolo o droaie de goodies. Au o gamă variată de snacks-uri şi da, mi-am luat Pepero, cum să nu îmi iau ? It is a must for any kpop fan, mai ales că îi au pe cei din EXO pe ambalaj.

Au foarte mult ramen, orez, băuturi cu arome care mai de care mai colorate şi la care fac reclamă actorii/cântăcioşii noştri favoriţi. Pe lângă ingredientele şi pungile colorate care îţi lasă gura apă, găsţi şi albume kpop şi postere! Heaven!

Magazinul este împărţit în două cămăruţe şi în timp ce îţi faci cumpărăturile, sau doar caşti gura, pe televizoarele montate în ambele încăperi rulează clipuri kpop. Poate nu sună a mare brânză, dar e destul de funny să intri in magazine pe ritmul unei balade de dragoste şi când păşeşti în cealaltă camera jabf: BLOCK B in dă house!

Cei care lucrează acolo sunt toţi un zâmbet şi foarte amabili. Una dintre tipe fiind chiar din Japonia dacă nu mă înşel. Noi am ajuns mai devreme şi am fost întâmpinate de posterele cu PSY şi Lee Jong Suk. As a kpop fan, this is a big deal! Să poţi să îţi cumperi suculetele la care fac reclamă idolii tăi? Unde semnez?

 

Ne-am simţit precum Alice în Ţara Minunilor şi fiindcă am fost primele cliente, am putut zăbovi ceva. Cum vă ziceam, mi-am luat Pepero. Nu una, ci două, căci mai am o nebună care abia aşteaptă să ajungă acolo, o supă instant cuz why not şi o băutură cu rodii. Ne-am holbat noi şi pe la albume şi postere, dar clar revenim şi altă data pentru ele.

La casa de marcat, mă pregătesc să achit şi ni se spune: ,,Fiindcă sunteţi primii noştri clienţi, primiţi un poster gratuit! Alegeţi-vă!” Say WHAT? Fuguţa la coşul cu postere. Eu l-am ochit pec el cu Big Bang, o poză alb-negru din perioada promovării MADE şi a mea prietenă şi-a luat cu VIXX. Nu am găsit cu BTS din păcate, dar albume cu ei au gârlă.

 

Eu una abia aştept să mă duc din nou. Sunt tare bucuroasă că am un magazin specializat şi pot încerca diferite ingrediente, snacks-uri, iar faptul că pot procura şi albume kpop e minunat! Sper din tot sufletul ca tot mai mulţi comercianţi să îşi dea seama că cererea există, că nu oricui îi convine să comande online şi să aştepte luni de zile un album. Plus că te simţi mai bine când poţi intra ca în orice alt magazin la secţiunea muzică şi să vezi BST, After School, 2PM, Seventeen, cum spuneam mai sus: HEAVEN!

P.S. De mâine vor băga şi produse de k-beauty. Ne vedem acolo!