BUCKLE UP! Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

Untold 2022

Vești bune pentru festivalieri: ediția Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august! Vă urez de pe acum baftă la găsit cazare. Anunțul a fost făcut cu câteva minute în urmă pe conturile oficiale Untold Festival și prețurile pe Booking deja au explodat. May the force be with us!

*Articolul va fi actualizat odată cu publicarea noilor informații despre line-up și program.

Primii artiști confirmați la UNTOLD 2022

Primul val de artiști a fost anunțat pe conturile oficiale UNTOLD. Organizatorii au dezvăluit primele nume mari care vor urca pe scenele ediției de anul acesta a festivalului. O parte dintre artiști sunt deja veterani UNTOLD, dar avem și o surpriză, precum revenirea lui G-Eazy în România, după prestația din 2019 de la Neversea.

Primii artiști confirmați sunt: Above & Beyond, Anne Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Herdens, Paul Kalkbrenner, Tujamo, Ann Clue, Boris Brejcha, Jamie Jones B2B Loco Dice, Reinier Zonneveld și Richie Hawtin.

Al doilea val de artiști confirmați

Pentru cea de-a șaptea poveste UNTOLD, cele patru zile și patru nopți de festival vor oferi o altă experiență fantastică alături de unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, HARDWELL. Alok, Lost Frequencies, Steve Aoki, Vini Vici și mulți alții urcă în line-up-ul UNTOLD.

După o pauză de 4 ani, Hardwell se întoarce în circuitul de festival. Anul acesta, creatorul stilului big-room house a ales doar 4 festivaluri mari din întreaga lume în turneul de revenire: UNTOLD, TML, Ultra și Creamfields.

J Balvin vine la Untold

Tra tra tranquila

Nu pot să mă tranquila căci J Balvin vine la Cluj! Cu doar câteva luni înainte de cel mai mare festival al verii, organizatorii Untold au anunțat un nou nume pentru main stage. Artistul columbian se va auzi live pe stadionul Cluj Arena, casa festivalului UNTOLD.

Unul dintre cei mai ascultați artiști ai zilelor noastre vine la Cluj-Napoca să ne încânte cu energia sa. Este important de menționat că J Balvin este primul artist latino care a primit Discul de Diamant pentru vânzări record. În 2017 a lansat unul dintre cele mai mari succese din istoria reggaeton-ului; single-ul “Mi Gente” a fost No. 1 în chart-ul Spotify Global, clip-ul oficial al piesei a depășit 3 miliarde de vizualizări pe platforma YouTube.

Cum a fost la UNTOLD 2021?

Untold 2022

„UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului UNTOLD au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic”, au transmis, luni, organizatorii festivalului.

Dacă încă nu ți-ai luat bilet, trebuie să te înregistrezi pe site, iar pe data de 18 noiembrie vei putea achiziționa biletul pentru ediția din 2022. Din experiență îți spun că biletele se dau foarte repede, iar dacă vrei să le prinzi la un preț bun, înregistrează-te și intră pe site în primele minute în care se va da startul primei faze de vânzare a abonamentelor.

Prețurile pentru prima rundă de abonamente vor arăta astfel:

  • Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe
  • Abonament General Access Risk Free– 139 euro + taxe
  • Abonament VIP – 340 euro + taxe

Dacă ai un abonament ANYTIME, începând cu data de 18 noiembrie vei putea alege să participi la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul tău de check-in.

Când va avea loc Untold 2022?

Ediția din 2022 a festivalului Untold se va desfășura în perioada 4-7 August.

Abia aștept ediția din 2022, mai ales fiindcă ar însemna să mă întorc la festival după o pauză de 2 ani. Sunt sigură că va fi o ediție mai bună decât precedentele, așa cum Untold deja ne-a obișnuit până acum.