BUCKLE UP! Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august

Untold 2022

Vești bune pentru festivalieri: ediția Untold 2022 va avea loc în perioada 4-7 august! Vă urez de pe acum baftă la găsit cazare. Anunțul a fost făcut cu câteva minute în urmă pe conturile oficiale Untold Festival și prețurile pe Booking deja au explodat. May the force be with us!

*Articolul va fi actualizat odată cu publicarea noilor informații despre line-up și program.

Untold 2022

„UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului UNTOLD au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic”, au transmis, luni, organizatorii festivalului.

Dacă încă nu ți-ai luat bilet, trebuie să te înregistrezi pe site, iar pe data de 18 noiembrie vei putea achiziționa biletul pentru ediția din 2022. Din experiență îți spun că biletele se dau foarte repede, iar dacă vrei să le prinzi la un preț bun, înregistrează-te și intră pe site în primele minute în care se va da startul primei faze de vânzare a abonamentelor.

Prețurile pentru prima rundă de abonamente vor arăta astfel:

  • Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe
  • Abonament General Access Risk Free– 139 euro + taxe
  • Abonament VIP – 340 euro + taxe

Dacă ai un abonament ANYTIME, începând cu data de 18 noiembrie vei putea alege să participi la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul tău de check-in.

Când va avea loc Untold 2022?

Ediția din 2022 a festivalului Untold se va desfășura în perioada 4-7 August.

Abia aștept ediția de anul viitor, mai ales fiindcă ar însemna să mă întorc la festival după o pauză de 2 ani. Sunt sigură că va fi o ediție mai bună decât precedentele, așa cum Untold deja ne-a obișnuit până acum.

sneakerindustry.ro