Bohemia Tea House Rhapsody 🍮

Mai multe poze în galeria lor de aici http://bohemiatea.ro/wp/galerie-fotografii/

Cetățene Rodie, o iei în căsătorie pe…?

Așa începea descrierea ceaiului meu favorit din vechiul meniu de la Bohemia Tea House.

Trect-au anii, meniul s-a schimbat, probabil și personalul. Rămâne totuși ceainăria mea favorită. Vecină cu Universitatea Națională de Muzică București, cu preții ei roz bombonicioși și holul îngust, Bohemia Tea House este locul perfect pentru cei care vor să se bucure de o cană de ceai delicios. Pe lângă atmosfera liniștitoare, vă puteți tolăni nestingheriți. Asta îmi place la Bohemia. Urci la mansardă și te poți întinde cât îți sunt membrele de lungi, căci mesele sunt joase și fotoliile te îmbie la un pui de somn.

Nu e nevoie să vânezi personalul cu colțul ochiului. Apeși pe un buton și vin să te întrebe ce dorești. Nimeni nu vorbește tare, lumina e slabă pentru a completa atmosfera și te pierzi în detaliile ceainicelor.

Cât timp aștepți ca ceaiul tău să infuseze, arunci un ochi pe meniul de gustărele. Le poți întreba pe fete care e prăjitura zilei și să îți delectezi papilele gustative. Desertul meu favorit este crema de zahăr ars, dar să vorbim despre ceaiuri nu? Au ceai alb, negru, verde, de fructe și ceaiuri de sezon. Adică vara puteți savura un ceai rece fructat, iar iarna, cana va fi îmbibată în arome de scorțișoară. Prețurile variază între 10-20 de lei, în funcție de sortiment.

Când e vremea prielnică, pe lângă parter și mansarda (al naibii de confortabilă) mai aveți curtea interioară. Știu că nu e chiar prielnic să vă recomand acum terase/ grădini/ curți, dar poate mergeți vara viitoare. O să am grijă să dau share acestui articol la vară.

Dar de ce îmi place Bohemia cel mai mult?

La Bohemia se organizează concerte, mici spectacole de teatru și ce mă impresionează pe mine, este că acolo își dau întâlnire mici cluburi de carte. Mă duceam eu tipil spre toaletă și în stânga, observ mai multe mese împreunate. La mese stăteau vreo 5-6 copii și o domană mai în vârstă. Fiecare povestea pe rând, acțiunea unei cărți. M-am îndrăgostit iremediabil! Singura dată când am făcut parte dintr-un minuscul club de carte, ne-am dat întâlnire tot la o ceianărie.

Ok să zicem că nu sunteți genul ăla de oameni care s-ar duce în oraș cu grădinița să comenteze o carte. Dar ce zici de board games? Bifat! Bohemia Tea House îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te relaxa.

În caz că ai ajuns până aici și tot nu ești convins…Vă las pagina lor de facebook și meniul pentru a-l consulta.