Am rămas blocată în baie la #BLP13

*JUR CĂ NU E CLICKBAIT*

Nu prea mă înghesui eu la evenimente, dar cum am văzut anunţul că vine belepe treişpe m-am înscris imediat. Vă spun sincer că îmi era dor de Sprinkles, iar BLP e ocazia perfectă pentru revăzut pufoşenii. La ediţia cu numărul 13 Sprinkles a avut chiar concurenţă, cel puţin când a apărut Săshelu nu a mai contat nimic.

Am  fost punctuală şi la 11 deja mă înscriam la Orange Express, un board game tare interesant, o verisune mai mică a ticket to ride şi la NBA. Chill, tot paralelă sunt cu tot ce ţine de gaming, dar nu puteai participa dacă nu aveai ca parteneră o fată, frumoasă mişcare BLP!

Fuserăm în grup mare şi am adus-o cu mine pe Didi pentru o mică reuniune Madgearu. Unde nu fac eu reuniuni de Madgearu? Oh, voi ăştia care mă citiţi de ceva timp, vă amintiţi de duduia de la Prefectura Bucureşti? Am dat de dânsa. Yup. La BLP13. What were the odds?

Se spune că 13 e zi cu ghinion şi eu chiar nu sunt superstiţioasă, dar m-am blocat în baie fraţilor! :)) Culmea e faptul că Marius a reuşit să mă prindă pe cameră spunând aberaţii, dar nu a prins şi punctul culminant. În câteva minute Toma trebuia să îşi ţină descursul de bun venit la BLP, aveţi sex zone, premii, prânzul pentru pişcotari la ora bla, bla, adicătelea toată lumea era la etaj. Eu am dat o fugă la baie şi ocd-ul din mine a zis ,,încuie de două ori uşa” şi acolo am rămas. Deşteapta de mine, îşi lăsase telefonul în camera de VR că deh, cât poate să dureze o tură până la baie? Nu ştiu cât timp a trecut, că  nema ceas, dar vreo 10-15 minute tot am stat :)) Ar fi fost haios să vin acum să vă povestesc cum mi-am petrecut BLP13 în baie, dar spre norocul meu, după nişte bătăi în uşă, m-a auzit un tip. I-am dat cheia pe sub uşă căci pe partea mea nu mergea nici picată cu ceară şi am fost salvată la fix pentru jocuri. Credeaţi că am scăpat? M-a obligat lumea să mă însciru şi la Guitar Hero, ceea ce a însmenat fuga între jocuri.

La Guitar Hero am fost praf, la Orange Express m-au bătut regulile, dar la NBA Bobiţă, a fost lux! Mă umflasem toată în pene că dacă l-am bătut pe Gino, nu ajungem în finală, dar măcar un pişcot tot câştigăm. Aparent, doar Andreea Tudor reuşeşte să câştige neştiind butoanele, GG AndreeaDSC_0317.JPG

Faţă de ediţia trecută, am rămas pe meterează până la final. În caz că nu stăturăţi şi la premiere, nimic nou, s-au înţeles fraţii Panait cum să împartă premiile între ei 😀

Deşi BLP oferă mâncare cu tona şi la această ediţie am avut şi bere, parcă tot o shaorma merge mai bine după o zi întreagă de ţinut pumnii altora la jocuri. Seara a fost nelipsita adunare în Shoteria, unde habar nu am ce am băut, dar a fost bun. Foarte drăguţ personalul din Shoteria căci reocmandă chestii faine.

Vă las cu câteva poze şi vlogul lui Marius ca să vedeţi şi voi cum mă fac de râs. Poate vedeţi şi tricoul de la mine pe acolo, tehee ^.^ Promit ca la BLP 14 să filmez şi eu, că poate iar rămân blocată în baie :))

*dat photobomb tho

DSC_0296.JPG

DSC_0430

Oare aşa arată şi Ilie când vede Cocă Colă?

DSCN5557.JPGDSCN5585

Also, mi-a rămas piesa asta în cap, thanks Guitar Hero:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LkIWmsP3c_s&w=560&h=315]