Viaţa unui utilizator de Windows Phone

De-a lungul existenţei mele, aş fi putut veni cu titluri ceva mai incitante. Viaţa ca studentă la FAP, viaţa ca agăţătoare de minori, viaţa cu un medicinist, ori viaţa unei tipe căreia nu îi plac trandafirii. Însă dintre toate, m-am decis să scriu despre Windows Phone. Dacă atunci când eram mică, lumea făcea mişto de bârna mea, acum, lucrurile s-au schimbat. Aud aproape zilnic câte o glumiţă legată de faptul că am Windows Phone. Da Marius, la tine mă refer :))

dgs3z6

Aşadar, dragii mei, iată cum e viaţa unui utilizator de Windows Phone:

  1. Îi lipsesc foarte multe aplicaţii din store. De aici lucrurile degenerează. Nu există snapchat, nu există pokemon go, tinder, sau instagram. Pentru ultimele două s-a făcut un artificiu şi avem şi noi, dar cu alt nume. De treaba cu tinder ştiu #delaunprieten. Până şi messengerul şi facebook-ul diferă faţă de android/ios.
  2. Sincronizarea cu facebook-ul. Mi-am sincronizat contactele cu facebook-ul şi ce, credeaţi că îmi apare când mă sună Gigel cu poza lui de profil? Nu! În schimb am câte trei alarme pe zi cu zile de naştere, iar eu tot uit să spun la mulţi ani.
  3. Se mişcă mai bine în browser decât în aplicaţie, iar când spun broswer mă refer la bing şi internet explorer…
  4. Nu e multitasking. Ok, poţi deschide mai multe aplicaţii, dar în afară de piuitul messenger-ului nu prea se întâmplă şi altceva.
  5. Notificările de update apar şi când nu ai net şi te întrebi de ce atâtea update-uri că tot eşti un outsider.
  6. Funcţia de economisire a bateriei e degeaba. Nu am pokemon GO pentru ce dracu îmi păstrezi bateria?!
  7. Este timid faţă de linkuri. Intră pe puţine, dă crush, deseori arată ataşare indisponibilă, mai pe scurt no way to watch porn on that!
  8. Explicaţii. Te întreabă prietenii dacă ai văzut insta story-ul lui x şi tu stai să le explici că aplicaţiile tale nu sunt ca ale lor şi că nu ai acest update.
  9. Aplicaţii fantomă. Producătorii tot încearcă să fie cică în pas cu tendinţele, de aici au apărut 6tag pentru instagram şi timber, că deh, şi cei cu windows phone fac sex (doar că mai rar) Însă au foarte mult aplicaţii care nu fac nimic, sunt degeaba şi nici nu ştiu de ce ai investi să creezi aşa ceva. Şi android are, dar are o gamă variată şi poţi oarecum alege. La windows phone, dacă vezi la o aplicaţie din store 5 review-uri eşti boss.
  10. Te simţi ca şi când ai sta la calculator, doar că până şi pe desktop poţi vedea pozele postate la MyDay !!

Voi ce sistem de operare folosiţi?